بررسی رابطه سبک مدیریت مدیران با خلاقیت دبیران زن مقاطع ابتدایی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 793
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF02_0833
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
امروزه شعار نابودی در انتظار شماست مگر اینکه خلاق و نو آور باشید در پیش روی مدیران همه سازمانها قرار دارد و سازمانهایی موفق هستند و می توانند در دنیای پر رقابت ادامه حیات بدهند که همیشه افکار و اندیشه های جدید را درسازمان کاربردی کنند و این امر توسط مدیران و کارکنان خلاق امکان پذیر است. نقش مدیران به عنوان کسانی که بسترمناسب را در جهت بروز خلاقیت در سازمان ها فراهم می آورند و امکان اظهار نظر و ابراز وجود را به کارکنان می دهند انکارناپذیر است . بنابراین مطالعه رابطه بین سبک مدیریت مدیر و خلاقیت معلمان در مدارس امری اجتناب ناپذیر است. تحقیق حاضر به بررسی تاثیر سبک های مدیریت (مشارکتی، متعادل، سنتی) بر بروز خلاقیت معلمان زن مقاطع ابتدایی شهر لاهیجان می پردازد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه دبیران زن مدارس ابتدائی شهرستان لاهیجان می باشد. حجم نمونه تعداد 275 نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. برای گردآوری داده از دو ابزار استفاده شد: 1- مقیاس سبک مدیریت 2- پرسشنامه خلاقیت حقیقی (1384). برای محاسبه روائی از روش روائی محتوایی استفاده شد. پایایی بدست آمده از روش آلفای کرونباخ برای پرسشنامه سبک مدیریت 0.85 ، و پرسشنامه خلاقیت 0.82 گزارش گردید. نتایجحاصل از ضریب همبستگی نشانگر رابطه مثبت معنی دار اما ضعیف بین سبک مدیریت سنتی و خلاقیت معلمان است.خلاقیت با حرکت از سبک مدیریت سنتی به سمت سبک مدیریت متعادل افزایش می یابد. رابطه مثبت معنی دار و قوی بین سبک مدیریت مشارکتی و خلاقیت معلمان است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محدثه خوشنود نسب
کارشناس ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن
حسن شیخ محمودی
استاد راهنما ، دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن
رحمت اله خوارزمی رحیم آبادی
رییس انجمن علمی آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان.گیلان.ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :