تاثیر سیستم پاداش و حمایت مدیریت ارشد بر قابلیت نوآوری با تاکید بر نقش میانجی قابلیتتسهیم دانش(مورد مطالعه: شرکت گاز استان اصفهان )
محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 815
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MOCONF01_0326
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1394
چکیده مقاله:
امروزه قابلیت نوآوری به عنوان عاملی حیاتی و مهم برای ایجاد مزیت رقابتی و خلق ارزش در محیط پیچیده و پویای کنونی محسوب می شود. قابلیت نوآوری به سازمان ها اجازه می دهد با پاسخ گویی به محیط متغیر به عملکرد بهتر و مؤثرتری برسند. از طرفی قابلیت نوآوری به میزان زیادی به دانش، تخصص و تجارب کارکنان وابسته است. در نتیجه دانش برای سازمان ها منبعی ارزشمند محسوب شده و اقدامات در جهت به اشتراک گذاری آن بسیار حائز اهمیت است. سیستم پاداش بر تمایل کارکنان به تسهیم دانش شان با همکاران تاثیر داشته و در نتیجه عامل مهمی در تسهیل تسهیم دانش محسوب می شود. هم چنین مسلما هیچ گونه فعالیت مشخص و برنامه ای رانمی توان بدون پشتیبانی و حمایت مدیریت ارشد در سازمان به طور موفقیت آمیز به انجام رساند. به همین دلیل در این پژوهش به بررسی روابط کمی بین سیستم پاداش، حمایت مدیریت ارشد، قابلیت نوآوری و قابلیت تسهیم دانش می پردازد تا بدین وسیله جایگاه سیستم پاداش پشتیبان تسهیم دانش و حمایت مدیریت ارشد تسهیم دانش بر قابلیت تسهیم دانش و قابلیت نوآوری برای شرکت هایی که به بقا و خلق ارزش اهمیت می دهند، تعیین گردد. این پژوهش با توجه به هدف، کاربردی، و از نظر روش توصیفی پیمایشی از نوع همبستگی و مبتنی بر معادلات ساختار SEM می باشد. برای آزمون فرضیه ها از نرم افزار 2.0 Smart PLSاستفاده شده است. جامعه آماری پژوهش را مدیران و کارشناسان شرکت گاز استان اصفهان تشکیل می دهد. روایی پرسشنامه از طریق روایی محتوا و رواییسازه به وسیله تحلیل عاملی تاییدی سنجیده شد و پایایی آن نیز به وسیله ضریب آلفای کرونباخ برابر 0.92 مورد تایید واقع شد. یافته های پژوهش نشان می دهد که فرهنگ سازمانی و ساختار سازمانی بر قابلیت تسهیم دانش تاثیر دارند. هم چنین قابلیت تسهیم دانش بر قابلیت نوآوری تأثیر دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا انصاری
استادیار گروه مدیریت، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم اداری و اقتصادی
مژده کاظمی
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش تحول، دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :