تاثیر سیل های استثنایی بر تحلیل ایستگاهی و منطقه ای سیلاب
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سد و نیروگاههای برقابی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,311
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCHP02_190
تاریخ نمایه سازی: 26 مهر 1386
چکیده مقاله:
برای تحلیل سیلاب ناگزیریم از آمار مشاهداتی گذشته استفاده کنیم . روشهای آماری با روابط احتمال تجربی دوره برگشت های مختلفی را برای داده های مشاهداتی می دهد و ملاک بررسی، فقط همین داده هاست و چه بسا در بین سری مشاهداتی، داده هایی باشد که در حالت معمولی دوره برگشت چند صد ساله و حتی هزار ساله داشته باشد و این اساس تحلیل را به هم می زند . در سال 1371 سیلی در ایستگاه کناروئیه رودخانه هلیل رود پدید آمد که باعث گردید سد تازه احداث شده جیرفت سریعاً پر گردد . در این تحقیق اثر این سیل در تحلیل ایستگاهی و منطقه ای حوزه هلیل
رود بررسی شده است . برای تحلیل از سه روش گشتاورهای خطی، معمولی و ماکزیمم درستنمایی به صورت ایستگاهی و منطقه ای و از 7 رابطه احتمال تجربی بهره گرفته شده است . نتایج ن شان داد که وارد نمودن این داده در آمار علاوه بر تغییر توزیع های آماری مناسب، باعث افزایش میزان خطا می گردد . همچنین دوره برگشت بدست آمده برای این داده در بهترین حالت ممکن 171مغایرت و فاصله آن را با PMF محاسباتی برای سد جیرفت نشان می دهد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حسین صدقی
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
رامین رستمی
دانشجوی دکتری هیدرولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و مدر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :