استفاده از روش تزریق با فشار بالا برای بهسازی خاک در مسائل تونلسازی
محل انتشار: پنجمین کنفرانس تونل ایران
سال انتشار: 1380
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 6,380
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
039_6749997598
تاریخ نمایه سازی: 11 مهر 1384
چکیده مقاله:
با توجه به شرایط بسیار متنوع زمینهای خاکی مشکل اصلی در چنین زمینهایی پایداری بخش حفاری شده است. در چنین شرایطی لازم است تا خصوصیات زمین بهبود یابد و سپس عملیات حفاری و پیشروی انجام گیرد. یکی از روشهای بهسازی و آماده سازی زمینهای خاکی در تونلزنی استفاده از سیستمهای تزریق دوغاب میباشد. یکی از این روشها که قابلیت کاربرد آن به نوع زمین وابسته نیست و امروزه به عنوان یک تکنیک کارآمد مدنظر بسیاری از کارشناسان و متخصصان قرار گرفته روش تزریق با فشار بالا (Jet grouting ) است. در هرحال با توجه به بهسازی خاک بصورت برجا و امکان استفاده از این تکنیک در انواع خاکها این روش به صورت یک تکنیک متداول و مرسوم در برنامههای ژئوتکنیکی کشورهایی که عملیاتهای تونلکاری فعال و یا طرحهای نوسازی و توسعه شهری – صنعتی مشخص دارند مشخص شده است. در این مقاله سعی شده تا ضمن معرفی این تکنیک و حدود تغییرات پارامترهای عملیاتی مؤثر بر آن ، به ویژگی خاکهایی که امکان تزریق آنها با این روش وجود دارد اشاره شود.
کلیدواژه ها:
تونل ، بهسازی زمین ، تزریق ، تزریق با فشار بالا ، سرعت چرخش مونیتور ، سرعت انتقال مونیتور به بالا ، اختلاط درجا ، خاک سمنته شده (بتن)
نویسندگان
مسعود هاشمی هفدانی
فوق لیسانس مهندسی معدن مهندسین مشاور زایندآب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :