سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 031_9507271440
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,718
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از متر همگرایی سنجی در تعیین پروفیل جابجایی مطلق تونلها
چکیده مقاله:
استفاده از متر همگرایی سنج Convergence Tape)) در اندازه گیری تغییر شکل ایجاد شده در تونلها پس از حفر روشی متداول است .در این روش تعدادی پین پیرامون تونل نصب و در زمانهای مختلف فاصله بین این نقاط با دقت 0.01 میلیمتر اندازه گیـــــری می شود. سپس با استفاده از روند تغییر شکلها در مورد پایداری تونل قضاوت صورت می گیرد. معمولا" در این نحو تفسیر، محل دقیق تغییر یافته نقاط اولیه قابل محاسبه نیست و تنها تغییر طول اقطار اندازه گیری شده بدست می آیند. در این مقاله به ذکر دو روش پرداخته شده که به کمک آنها میتوان با استفاده از متر همگرایی سنج و ابزار نقشه برداری، پروفیل مطلق جابجایی تونل را پس از حفر بدست آورد. در روش اول به کمک متر و ترازیاب و ترسیمات هندسی محل نقاط تعیین میگردند در حالیکه در روش دوم با استفاده از متر و ادوات نقشه برداری و روابط ریاضی این امر میسر میگردد . در بحش دوم این مقاله همچنین روابط قبلی ارائه شده توسط Sakurai,1981 تصحیح و تعمیم یافته است بگونه ای که خطای وارد شده در اثر فرضیات ساده کننده مرتفع گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 031_9507271440 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/31/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، مهدی و خزائی، سعید،1380،استفاده از متر همگرایی سنجی در تعیین پروفیل جابجایی مطلق تونلها،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/31
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، موسوی، مهدی؛ سعید خزائی)
برای بار دوم به بعد: (1380، موسوی؛ خزائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تخریب کنترل شده ی سازه توسط مواد منفجره
- ارایه چارچوبی برای پیش بینی علل بسته شدن پیش از موعد معادن روباز به منظور کاهش اثرات زیست محیطی مخرب ناشی از آن
- مدلسازی تونل با روش حفاری NATM در خاک رسی با استفاده از مقایسه مدل رفتاری کم کلی و موهر کلمب
- روش کاربرد همگرایی سنج در بررسی رفتار سازه های زیر زمینی
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.