سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ELEMECHCONF02_292
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 544
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازشناسی خودکار اهذاف هوایی با استفاده از تصاویر رادار روزنه مجازی معکوس
چکیده مقاله:
در این مقاله یک روش کامل برای باز شناسی خودکار اهداف هوایی( جنگنده و موشک) با استفاده از تصاویر رادار روزنه مجازی معکوس (ISAR)پیشنهاد می گردد. این روش در برابر تغییر شکل جزئی هدف به علت نحوه ی حرکت ان نسبت به رادار و نیز نویزی شدن تصویر هدف مقاوم است. برای مقابله با تغییر شکل جزئی هدف و یا نویزی شدن تصویر ان، از روش هیستوگرام گرادیان های جهت دار(HOG) به منظور استخراج بردارهای ویژگی از اهداف هوایی در تصاویر ISAR استفاده می کنیم . در واقع یک تصویر هوایی ISAR به چندین بلوک تقسیم می شود و بردار ویژگی HOG آن از زوج جهت گیری های گرادیان های کوانیزه شده در هریک از بلوک ها استخراج می گردد. جهت گیری های کوانیزه شده با تغییر شکل جزئی یک هدف هوایی تغییر نمی کنند. تغییرات HOG ناشی از نویزی شدن تصویر هدف نیز کوچک است چرا که جهت گیری های گرادیان ها تنها در بلوک های شامل اجزای هدف تغییر می کنند. از طرف دیگر ترکیب این جفت جهت گیری ها بعد HOG را به طور فزاینده ای بالا می برند. در این جا میزان تشابه بین اهداف هوایی با استفاده از طبقه بندی کننده ی SVM محاسبه می شود. این روش دارای چندین ماشین بردار پشتیبان است که بهطور تصادفی از داده های آموزشی ایجاد شده اند و تشابه بین بردارها را از نتایج SVM دآن ها محاسبه می کنند. به علت این که روش SVM ابر صفحه ای را پیدا می کند که دارای بیشترین حاشیه در بین دو گروه مختلف است بنابراین کارایی الگوریتم طبقه بندی حتی در فضاهای ویژگی چند بعدی نیز بالا است. در انتها نیز بر مبنای آزمایشات انجام شده بر روی تصاویر ISARشبیه سازی شده ی اهداف هوایی نشان داده می شود که روش پیشنهادی در برابر چرخش هدف در تصویر و نویز سامانه مقاوم است و دارای کارایی بالایی نیز می باشد.
کلیدواژه ها:
رادار روزنه مجازي معكوس، باز شناسي خودكار هدف، هيستوگرام گراديان جهت دار،ماشين بردار پشتيبان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/387172/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طباطبایی، امید و جبار رشیدی، علی،1393،بازشناسی خودکار اهذاف هوایی با استفاده از تصاویر رادار روزنه مجازی معکوس،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در برق، مکانیک و مکاترونیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/387172
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، طباطبایی، امید؛ علی جبار رشیدی)
برای بار دوم به بعد: (1393، طباطبایی؛ جبار رشیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج
- توسعه سیستم کنترل و پایش پیشرانه های موتور هواپیما
- جبران سازی اثر حرکت انتقالی در تصاویر رادار روزنه مصنوعی وارون (ISAR) با استفاده از همترازی پروفایل برد
- بررسی و مقایسه انواع روش های تطبیق تصاویر
- رادار روزنه مصنوعی وارون( ISAR)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.