سال انتشار: 1393
محل انتشار: ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
کد COI مقاله: ICEEE06_125
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 347
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جبران سازی اثر حرکت انتقالی در تصاویر رادار روزنه مصنوعی وارون (ISAR) با استفاده از همترازی پروفایل برد
چکیده مقاله:
پروفایل برد ابزاری در تصویر نگاری ISAR از اهداف است. بعلت حرکت هدف، پروفایل برد دچار تغییرات می شود و این تغییرات مات شدن تصویر هدف را در پی دارند. ماتی تصویر، باعث می شود هدف قابل شناسایی نباشد. از آنجائیکیه تصویر با پروفایل برد ارتباط دارد، لذا جبران تغییرات در پروفایل برد منجر به کاهش ماتی در تصویر هدف می شود. در این مقاله همترازی پروفایل برد با استفاده از الگوریتم ردگیری برد و ردگیری داپلر بررسی و شبیه سازی می شود. در این مقاله از مدل بازتاب کننده ی نقطه ای هدف و پالس چیرب جهت تصویر برداری،استفاده می شود. حرکت هدف باعث القای فرکانس داپلر در سیگنال منعکس شده، می شود که این فرکانس باعث تشکیل تصویر می شود. اگر هدف حرکت کند گردش برد در پروفایل برد رخ می دهد. برای داشتن تصویری واضح از هدف این گردش باید جبران شود. استفاده از روش همترازی برد باعث جبران گردش برد می شود.
کلیدواژه ها:
پروفايل برد، ISAR، ردگيري برد، ردگيري داپلر، همترازي برد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/383943/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدیقی، حمیدرضا و جبار رشیدی، علی و سجادی، مصطفی،1393،جبران سازی اثر حرکت انتقالی در تصاویر رادار روزنه مصنوعی وارون (ISAR) با استفاده از همترازی پروفایل برد،ششمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران،گناباد،،،https://civilica.com/doc/383943
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صدیقی، حمیدرضا؛ علی جبار رشیدی و مصطفی سجادی)
برای بار دوم به بعد: (1393، صدیقی؛ جبار رشیدی و سجادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگاهی به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- شبیه سازی جریان غیرماندگار در مناطق جزر و مدی با استفاده از مدل HEC-RAS
- تحلیل و بررسی رادار روزنه مصنوعی و چالش های پیاده سازی بر روی FPGA
- رادار روزنه مصنوعی وارون( ISAR)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.