سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ELEMECHCONF03_0595
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 230
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج
چکیده مقاله:
رادارهای تصویری با حد تفکیک بالا در سال های اخیر بسیار مورد توجه کاربران و محققین قرار گرفته است. یکی لز پرکاربردترین رادارهای تصویری رادارهای روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) است و کیک از مشکلات اصلی که محققین در این حوزه با آن مواجه هستند، شبیه سازی این سیستم ها بر مبنای داده های قابل اعتماد است. این مقاله به ارائه روشی کارا برای شبیه سازی سیستم تصویر برداری رادار ISAR در محیط های نرم افزاری، مدل سازی اهداف دیده شده توسط رادار است. مدل سازی اهدافی همچون هواپیماها که دارای شکل هندسی پیچیده ای هستند، چالشی در این حوزه می باشد. در این مقاله 4 نوع هواپیمای EA-6B، C-17، F-14 و بویینگ 737 مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا مدل ارائه شده بر پایه ی استخراج نقاط پراکندگی اصلی برای این اهداف شرح داده شده و پس از آن تلاش شد با جایگزینی نقاط پراکنده ساز، با ناحیه هایی که قادر به بازتاب امواج الکترومغناطیس هستند؛ این مدل ارتقاء داده شود. قدرت بازتاب در این نواحی غیر یکنواخت بوده و بیشینه بازتابش در محل همان نقاط پراکنده ساز اصلی قرار دارند.
کلیدواژه ها:
مدل سازي اهداف راداري- ISAR - پراكنده ساز نقطه اي - پراكنده ساز ناحيه اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/479360/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جبار رشیدی، علی و توحیدی، سمیرا،1394،مدل سازی پیچیده در رادارهای تصویری روزنه مصنوعی معکوس (ISAR) براساس نواحی پراکنده ساز امواج،سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/479360
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جبار رشیدی، علی؛ سمیرا توحیدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، جبار رشیدی؛ توحیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه روشی مناسب برای فریب رادار دهانه ترکیبی معکوس (ISAR) مبتنی بر تولید تصویردیجیتال اهداف کاذب
- بازشناسی خودکار اهذاف هوایی با استفاده از تصاویر رادار روزنه مجازی معکوس
- بررسی تاثیر اخلالگر تکرار کننده در استانداردDVB-DSNG
- بررسی کاربردهای روش های زمان-فرکانس
- رادار روزنه مصنوعی وارون( ISAR)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.