بررسی مقایسه ای تحول ارزش ها در پایه های تحصیلی ورشته های تجربی ،ریاضی ،انسانی وکاردانش دوره متوسطه شهر تبریز 91-92

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 362

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_464

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

ازآنجاکه برنامه های درسی هرجامعه دارای یک ارتباط متقابل یافرهنگ آن جامعه هستند، محتوای برنامه ای درسی نیز بایدبرمبنای این چگونگی انتخاب گردند. سطح فرهنگ ونیزنگرش هاوباورهای برنامه ریزان ومعلمان نسبت به ارزش های اجتماعی درانتخاب محتوا نقش مهمی راایفا می نماید. برنامه ریزان درسی باید درانتخاب محتوابه تناسب محتوایاسنن،آداب وفرضیات دیرپایی که زیربنای یک اجتماع راتشکیل می دهند به ارزش های اجتماعی توجه داشته باشندودرچهارچوپ محتوای برنامه های درسی زمینه وبسترمناسبی رابرای بررسی ، ارزیابی وبهسازی فرهنگ و وارزش های اجتماعی فراهم می آورند( فتحی واجارگاه ، 1380).حس ستایشی که جوانان رادرمقابل اثری زیبا یاحقیقی بزرگ یافکری بلند به شوق می آورد وسیله ای برای نیل به آرمان است. این حس به تنهایی نه فضلیت است ونه رذیلت، اگر درست هدایت شود به فضلیت منجرمی شود واگردرست هدایت نشودممکن است به رذیلت برسد. وظیفه مربی منظم ساختن این شورواشتیاق وسوق دادن آن به عالی ترین ارزش های معنوی است. به همان اندازه که شورواشتیاق کورکورانه خطرناک است، شوروشوق اگاهانه سودمند است( ملکی ، 1379).

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سعیده یعقوب لو

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه تبریز

یوسف ادیب

دانشیاری دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • فتحی واجارگاه، کورش (1380). اصول برنامه‌ریزی درسی. تهران: ایران‌زمین. ...
  • ملکی، حسن (1379). مبانی برنامه‌ریزی درسی آموزش متوسطه. تهران: انتشارات ...
  • عر محمدی، محمود (1381). برنامه درسی: نظرگاه‌ها، رویکردها و چشم‌اندازها ...
  • Schwartz, S.H (1998).Toward a Psychological Struture of values. Journal of ...
  • Phinney, J. S. & Ong, A. D. (2007). C _ ...
  • نمایش کامل مراجع