سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی وکالت،اخلاق،فقه و حقوق
کد COI مقاله: MAYBODLAW01_196
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,789
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آزادی بیان
چکیده مقاله:
آزادی بیان یکی از ارزشهای مورد توجه در حقوق بشر و به عنوان یکی از آزادی های بنیادینی است که پایه دموکراسی و کرامت انساناست و جریان آزاد اطلاعات براساس آن شکل می گیرد و در اسلام نیز علاوه بر اینکه مسلمانان برای اظهار عقیده در تمامی عرصه هایعقیدتی، سیاسی و اجتماعی آزاد بوده و کتمان حق را حرام و بیان حقایق را برای آنان واجب می داند، برای غیرمسلمانان نیز قائل بهآزادی بیان می باشد. بر این اساس برای حفظ و ضمانت اجرایی این حق وجود یکسری قوانین و مقررات الزامی است.این مقاله از سه فصل تشکیل شده است که فصل اول به آزادی بیان در اسلام و قرآن پرداخته می شود و در فصل دوم آزادی بیان درقوانین ملی و بین المللی بحث شده و در فصل سوم آزادی بیان و مطبوعات در ایران را مورد بررسی قرار می دهیم. این مقاله براساس شیوه «تحلیلی و توصیفی» مطالب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است و نتایج و یافته های این تحقیق نشان می دهد: در عین حالی که آزادی بیان و قلم برای همگان در جامعه پذیرفته شده است ولی حدود و مقرراتی را برای آن مشخص کرده که با اجرای صحیح آنجامعه دچار هرج و مرج نمی گردد.
کلیدواژه ها:
آزادی بیان- قوانین- مطبوعات- حق انتخاب- عقیده- اطلاعات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/379929/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرکی، علی محمد،1393،آزادی بیان،اولین همایش ملی وکالت،اخلاق،فقه و حقوق،میبد،،،https://civilica.com/doc/379929
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، میرکی، علی محمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، میرکی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر هوش هیجانی کارکنان بر مولفه های رفتار ضد شهروندی سازمانی
- بی ثباتی سیاسی و روش های اندازه گیری آن
- آزادی بیان و محدودیت های آن در حقوق مطبوعات ایران
- بررسی رفتار ضد شهروندی در سازمانها و مطالعه رفتار ضد شهروندیتیمی
- بررسی رابطه بین سلامت روان و سبکهای هویت با انگیزه پیشرفت در دانشآموزان دختر مقطع متوسطه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی میزان بازدارندگی مفاهیم اسلامی اخلاقی در پیشگیری از ارتکاب به ناهنجاری های اجتماعی
- نگاهی به اهمیت استراتژیک بندر چابهار و مسأله تحریم بندر توسط آمریکا
- بررسی آثارحقوقی تعهدات طبیعی در فقه امامیه و حقوق موضوعه
- بررسی حقوق کیفری زنان در حقوق و وفقه
- بررسی استراتژی سیاسی حزب الله در برابر دولت های ادوار کشور لبنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.