الگوی مسکن با رویکرد اقلیمی با استفاده از مصالح بوم آورد در سکونتگاه های روستایی (نمونه موردی: روستای ورکانه استان همدان)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,189
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CSAU01_230
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
روستای ورکانه روستایی سنگی می باشد که با استفاده از مصالح بوم آورد سعی در سازگاری با اقلیم، ایجاد تعامل و تطبیق با آن را داشته است. در این مقاله سعی شده است که به بررسی ارتباط بین اقلیم و معماری و رابطه آن با مصالح بوم آورد روستای ورکانه پرداخته شود و با اتکا بر روشهای توصیفی- تحلیلی و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز بصورت مطالعات میدانی و کتابخانه ای، استفاده از اطلاعات دفترچه طرح هادی روستاها، بازدید از محل، رولوه کردن ابنیه مسکونی و تحلیل بناها در جهت بیان الگوی مسکن با سازگاری اقلیم به بررسی نکات کلیدی الگوی مسکن با رویکرد اقلیمی با استفاده از مصالح بوم آورد پرداخته است. این پژوهش با بررسی کالبدی بافت و ابنیه به نتیجه سازگاری مسکن با اقلیم روستا می پردازد. و با بیان ارتباط بین اقلیم و معماری، اقلیم و معماری همدان، عوامل شکل گیری روستا، خصوصیات کالبدی ورکانه و تحلیل ابنیه های رولوه شده در قالب جدول پژوهش انجام گرفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حمیدرضا صارمی
استادیار گروه شهرسازی، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران
شادی اکبری مراد
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :