بررسی اثر تجمعات پیش فیبریلی پروتئین آلفا - سینوکلئین بر القا نفذ پذیری در غشاء سلولی به منظور مطالعه ی چگونگی گسترش بیماری های وابسته به آلفا- سینوکلئین با تمرکز بر بیماری پارکینسون در مغز
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,100
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI08_0999
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
بیماری پارکینسون شایعترین اختلاف حرکتی سیستم عصبی است که بیش از 6 میلیون انسان از آن رنج می برند . مطالعات اخیر اختلال ساختاری در پروتئین آلفا - سینوکلئین را بعنوان یکی از اساسی ترین عوامل در ایجاد این بیماری مطرح می نماید . نکته قابل توجه درون سلولی بودن این فاکتور پروتئینی می باشد که چگونگی انتشار و پیشرفت بیماری در بافت مغزی این بیماران ، در مراحل پیشرفته بیماری را به عنوان یک پرسش اساسی مطرح می نماید . از اینرو در مطالعه حاضر سلول های دو پامینرژیک موشی، بعنوان مدلی از سلول های مغزی درگیر در بیماری پارکینسون ، با تجمعات پیش فیبریلی پروتئین آلفا_سینوکلئین که بالاترین حد سمیت سلولی را از خود نشان داده اند . تیمار گردیدند . در ادامه با سنجش میزان ورود پروتئین آلفاف سینوکلئین فلورسانت به این سلول ها بعنوان روشی جهت بررسی تغییرات تفوذ پذیری غشاء سلولی که رد معرض تجمعات پیش فیبریلی پروتئین آلاف - سینوکلئین قرار گرفته بودند استفاده گردید . نتایج حاصل از این بررسی نشان دهنده ی نقش موثر پیش فیبریلی های آلاف - سینوکلئین در افزایش نفوذ پذیری سلول های می باشد که می تواندتوجیه کننده ی چگونگی فرآیند گسترش اختلال در مغز بیماران پارکینسونی باشد . این نتایج استفاده از فاکترهای بازدارنده فرآیند فیبریلاسیون را بعنوان یک رویکرد درمانی موثر در جلوگیری از گسترش بیمارهای سینوکلئینوپاتی مطرح می نماید .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امیر طیرانیان مرویان
گروه زیست شناسی سلولی و مولکولی، پردیس علوم ، دانشگاه تهران، تهران، ایران
دینا مرشدی
گروه صنعت و محیط زیست
فرهنگ علی اکبری
گروه صنعت و محیط زیست ، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :