ارزیابی قابلیت اتصال ناحیه غنی از سیستئین در انتهای آمینوی متالوتیونین تیپ1 برنج(OsMTI-) Ib به فلز کادمیوم از طریق حذف ناحیه غنی از سیستئین در انتهای کربوکسی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 423

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0789

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

متالوتیونین ها (MT) پروتئین هایی غنی از سیستئین هستندکه از طریق گروه تیول آمینو اسیدهای سیستئین به فلزات متصل می شوند. مشخصه ی پروتئین های تیپ 1، 2 و 3 MT گیاهی وجود دو دمین غنی از Cys دردوانتهای آمینو و کربوکسی پروتئین است که توسط یک ناحیه فاصله اندازعاری از Cys از هم جدامی شوند. مطالعات قبلی نشان داده که تیپ1 متالوتیونین گیاهی قابلیت اتصال به فلزاتی مانند کادمیوم را دارند، اما تاکنون قابلیت اتصال هر انتها به طور جداگانه و مستقل از هم مورد بررسی قرار نگرفته است. در این مطالعه به منظور بررسی نقش انتهای آمینو درقابلیت جذب فلز فقط قسمتی از ژن که ناحیه انتهای آمینو را کد می کند (N-OsMTI-1b ) با استفاده از PCR تکثیر شد. محصول حاصل در پلاسمید pET41a همسانه سازی و به باکتری E.coli سویه Rosetta(DE3) منتقل شد. بیان هترولوگ N-OsMTI-1b مورد تایید قرارگرفت و خالص سازی شد. باقرار دادن فرم نوترکیب و خالص OsMTI-1b و N-OsMTI-1b در معرض کادمیوم و واکنش DTNB با پروتئین های انکویه شده قابلیت جذب با کادمیوم در شرایط این ویترو برای دو پروتئین نو ترکیب OsMTI-1b و N-OsMTI-1b بررسی شد. به نظر می رسد ناحیه انتهای آمینو در این پروتئین به طور مستقل از ناحیه انتهای کربوکسی نیز قابلیت اتصال به کادمیوم را دارد.

نویسندگان

سهیلا احمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی اصفهان

آذر شاه پیری

هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Cobbett, C., P , Goldsbrough. _ 2002. Phytochelatins and metall ...
  • Domenech, J., Mir, G., Huguet, G., Capdevila, M., Molinas, M., ...
  • Freisinger, E., 2010. The metal-thiolate clusters of plant metall othioneins ...
  • Mohammad Nezhad, R., Shahpiri, A, Mirlohi, A., 2013. Heterologous Expression ...
  • Kurasaki1, M., Yamaguchi, R., Linde Arias, A. R., Okabe, M., ...
  • نمایش کامل مراجع