سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: NBCI08_0644
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 629
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد نانو ذرات مزوپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل آنتی اکسیدان های طبیعی
چکیده مقاله:
سامانه های رهایش کنترل شده بر پایه- نانو ذرات مزوپروس سیلیکا،قادر به حمل انواع مختلف مولکول های میزبان هستند. در این بررسی نانو ذرات مزوپروس سیلیکا با اندازه روزنه 2/4 نانومتر ساخته شد و ویژگی های ساختاری آن به وسیله دستگاه های آنالیز TEM ، SEM ، XRD ، FTIR ، N2-adsorption TGA تعیین شد. گالیک اسید به عنوان ترکیب مدل آنتی اکسیدان های طبیعی به منظور بارگذاری در این نانوذرات انتخاب شد و رهایش آن در بافر های فیزیولوژیکی با پ هاش مختلف 1/2، 6/8 و 7/4 مورد بررسی قرارگرفت. براساس نتایج حاصله میزان بارگذاری گالیک اسید0/5 درصد وزنی /وزنی تخمین زده شد. پس از گذشت 24 ساعت، مقدار رهایش گالیک اسید در پ هاش 1/2 معده حدود 55/86 %، در پ هاش 6/8 روده کوچک 98/72 % و در پ هاش 7/4 روده بزرگ 93/12% به دست آمد.رهایش گالیک اسید از نانو ذرات مزوپروس سیلیکا در محیط اسیدی کندتر از محیط های نسبتا قلیایی بود.
کلیدواژه ها:
نانوذرات مزوپروس سيليكا، بارگذاري، گاليك اسيدو آنتي اكسيدان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/377236/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، لادن و واشقانی فراهانی، ابراهیم و رستمی، خسرو و گنجی، فریبا،1392،کاربرد نانو ذرات مزوپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل آنتی اکسیدان های طبیعی،هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/377236
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، رشیدی، لادن؛ ابراهیم واشقانی فراهانی و خسرو رستمی و فریبا گنجی)
برای بار دوم به بعد: (1392، رشیدی؛ واشقانی فراهانی و رستمی و گنجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سنتز، شناسایی و مطالعات تیوری تعدادی از کمپلکس های بزرگ حلقه باز شیف منگنز (II) روی (II) کادمیم (II) حاوی 6.2 - دی فرمیل - 4 - متیل فنول
- سنتز و شناسایی کمپلکس های روی II با لیگاند فرم آمیدین و لیگاند های نیتروژن دهنده
- جلوگیری از آلودگی خاک به فلزات سنگین از پساب ها با استفاده از کمپلکس نانو ذرات کیتوسان
- سنتز و بررسی خواص کاتالیتیکی مزوپروس سیلیکاهای حاوی روی و کبالت در سنتز ایمین ها
- سنتز کمپلکس های اسیدهای آمینه با فلز آهن به عنوان منبع تامین کننده آهن در کشت آبی و خاکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Comparative study of methylene blue removal from aqueous solution using industrial waste and biomass
- Choromosome studies in Specie of Salvia from Hormozgan
- طراحی و تولید سازه بیان کننده AID در جهت تولید سویه ای mutator
- The effect of pH and time on gravitational sedimentation of microalgae Chlorella sp
- نظارت بر اجزاء رقابت زیستی در برداشت بهینه ی میکروبی نفت BCX
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.