سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 938

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NBCI08_0547

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی

بیودیزل یک سوخت غیر سمی، ایمن و قابل تجزیه بیولوژیکی می باشدکه از منابع طبیعی نظیر روغن های گیاهی و روغن پسماند غذایی بدست می آید. با توجه به اینکه 85-80% هزینه تولید بیودیزل به ماده اولیه مرتبط می شود بنابراین از روش های کاهش هزینه تولید بیودیزل می توان به استفاده از منابع ضایعاتی روغن اشاره کرد. در این تحقیق از روغن خاک رنگبر موجود در کارخانجات تصفیه روغن که به عنوان ضایعات دفن می شود برای تولید بیودیزل استفاده گردید. به دلیل بالا بودن عدد اسیدی (16/64mg KOH/g) تولید بیودیزل به روش ترانس استریفیکاسیون دو مرحله ای با راندمان بالای 98 درصد انجام گرفت. بیودیزل تولیدی به نسبت5 درصد با سوخت دیزل مخلوط گردید و سپس خصوصیاتی ازجمله نقطه اشتعال(175oC) و یسکوزیته دینامیک (4/09mpa.s)، دانسیته (0/8652g/cm3) باقی مانده آب و رسوبات (0/0195%vol) عدد اسیدی (0/412mg KOH/g) باقی مانده کربن(wt% 0 / 0 ) و گلیسرین آزاد (0/011%wt) اندازه گیری و باخصوصیات بیودیزل تولیدی از روغن شاهد و استانداردهای بین المللی مقایسه شد. نتایج نشان داد خصوصیات بیودیزل تولیدی از روغن خاک رنگبر مطابق با استانداردهای ASTM آمریکا و EN اروپا می باشد که بیانگر ظرفیت بالای استفاده از این ترکیب سوختی درموتور است.

کلیدواژه های تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی:

بیودیزل ، روغن خاک رنگبر ، ترانس استریفیکاسیون دو مرحله ای

نویسندگان مقاله تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی

سیدمحمد صحافی

دانشجوی دکتری گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

سیدامیرحسین گلی

استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

میثم طباطبایی

استادیار تیم تحقیقاتی سوخت های زیستی- پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، کرج

علی محمدنیکبخت

استادیار تیم تحقیقاتی سوخت های زیستی-پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
هسنمین همابس ببو نکنولوزی جم‌هوری اسلامی ابران _ چهارمین همابس ...
AOCS. 2004. Official Methods and Recommended Practices of the AOCS, ...
Aydin, H., Bayindir, H., 2010. Performance and emission analysis of ...
Berchmans, H. J., Hirata, S., 2008. Biodiesel production from crudeJatropha ...
Dias, J. M., Maria, C. M., Ferraz, A., Almeida, M. ...
Dorado, M., Ballesteros, E., Arnal, J., Gomez, J., Lopez, F., ...
Goli, S. A. H., Sahri, M. M., Kadivar, M., 2008. ...
Gui, M. I., Lee, K. T., Bhatia, S., 2008. Feasibility ...
Lee, K. T., Foglia, T. A., Chang, K. S., 2002. ...
Mekhilef, S., Siga, S., Saidur, R., 2011. A review on ...
Singh, S. P., Singh, D., 2010. Biodiesel production through the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی" توسط سیدمحمد صحافی، دانشجوی دکتری گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سیدامیرحسین گلی، استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ میثم طباطبایی، استادیار تیم تحقیقاتی سوخت های زیستی- پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، کرج؛ علی محمدنیکبخت، استادیار تیم تحقیقاتی سوخت های زیستی-پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، استادیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیودیزل، روغن خاک رنگبر، ترانس استریفیکاسیون دو مرحله ای هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 938 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیودیزل یک سوخت غیر سمی، ایمن و قابل تجزیه بیولوژیکی می باشدکه از منابع طبیعی نظیر روغن های گیاهی و روغن پسماند غذایی بدست می آید. با توجه به اینکه 85-80% هزینه تولید بیودیزل به ماده اولیه مرتبط می شود بنابراین از روش های کاهش هزینه تولید بیودیزل می توان به استفاده از منابع ضایعاتی روغن اشاره کرد. در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید بیودیزل از روغن گیاهی بازیافتی از خاک رنگبر مصرفی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.