تبدیل زیستی بنزآلدئید به L - فنی لاستی لکاربینول (L-PAC) با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae)
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 817
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI07_0874
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
افدرین یک ماده مهم مورد استفاده در صنایع دارویی با خواصی مانند ضداحتقان، ضدحساسیت می باشد.افدرین به روشهای مختلفی مانند استخراج از گیاه و سنتز شیمیایی و میکروبی تولید می گردد. تولید میکروبی افدرین جایگزین مناسبی برای استخراج این به روش میکروبی تولید (L-PAC) فنیل استیل کاربینول -L ترکیب از گیاه و سنتز شیمیایی می باشد. در این روش ابتدا ترکیب با استفاده از L-PAC شده و سپس این ترکیب به روش سنتزی به افدرین تبدیل می شود. در این پژوهش تولید میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. آنزیم پیروات دکربوکسیلاز مخمر قادر است بنزآلدئید را طی یک Saccharomyces cerevisiae مخمر تبدیل نماید. ابتدا توانایی سلول های آزاد مخمری رشد داده شده در شرایط هوازی و یا بی هوازی با L-PAC واکنش بیوشیمیایی به استفاده از غلظ تهای متفاوت بنزآلدئید برای انجام این تبدیل زیستی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سلول های تولید L-PAC مخمری رشد داده شده در شرایط بی هوازی به علت فعالیت بیشتر آنزیم پیروات دکربوکسیلاز 2 برابر بیشتر L-PAC می کنند. همچنین غلظ تهای بیش از 200 میکرومولار از بنزآلدئید اثر بازدارنده از خود نشان داد. در مرحله دوم تولید به وسیله سلول های آزاد و تثبیت شده برروی آلژینات کلسیم مقایسه شد. تثبیت سلول ها بر روی بستر ضمن افزایش مقاومت سلول ها نسبت به بنزآلدئید، امکان استفاده چندین باره از سلول های مخمری برای انجام این واکنش زیستی را فراهم نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم اسفندیاری
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، دانشگاه اصفهان
محمد علی اسدالهی
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، دانشگاه اصفهان
مهدی کمالی
مرکز تحقیقات شیمیایی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :