سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
کد COI مقاله: NBCI07_0383
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 337
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پارامترهای موثر در تولید بیوهیدروژن
چکیده مقاله:
هیدروژن از جمله پاکترین و تجدید پذیرترین سوخت های مطرح در سطح جهان می باشد که تولید صنعتی آن دارای چالش خاصی است. کلستریدیوم ها باکتری های بیهوازی می باشند که با مصرف منابع کربنی متنوع تولید هیدروژن، دی اکسید کربن و محصولات جانبی می نمایند که معروف به تخمیر در شرایط تاریک هستند. جهت بررسی تولید هیدروژن با استفاده از اثر و مقدار منابع کربنی و نیتروژنی و مقدار آهن مطالعه گردیده است. نتایج ،pH ، کلستریدیوم مقدار تلقیح،درجه حرارت نشان می دهد که افزودن ترکیبات آهن از 0 تا 40 میلی گرم درلیتر باعث افزایش میزان تولید هیدروژن می شود. اثر میزان 7 درصد حجمی/ حجمی حداکثر تولید هیدروژن / تلقیح در دامنه 1 الی 10 درصد حجمی/ حجمی بررسی گردید و در حدود 5 بر تولید هیدروژن بررسی و مشخص شد که در دامنه 7 الی 8 بیشترین مقدار هیدروژن تولید می شود. pH مشاهده شد. اثر اثر منابع کربنی مانند گلوکز و فروکتوز بر تولید هیدروژن بررسی و تعیین گردید که در حضور 50 گرم بر لیتر گلوکز بیشترین تولید بدست آمد. با افزایش نیتروژن آلی و غیر آلی میزان تولید هیدروژن تا درصد مشخصی افزایش می یابد
کلیدواژه ها:
انرژي، بيوهيدروژن، تخمير در تاريكي، كلستريديوم،كربن، آهن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/375837/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستمی، خسرو و اصفهانی بلند بالایی، زهرا،1390،بررسی پارامترهای موثر در تولید بیوهیدروژن،هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/375837
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، رستمی، خسرو؛ زهرا اصفهانی بلند بالایی)
برای بار دوم به بعد: (1390، رستمی؛ اصفهانی بلند بالایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پارامترهای موثر بر تولید بیوهیدروژن در فرآیند تخمیر ناپیوسته استون، بوتانول، اتانول
- تولید زیست هیدروژن از طریق فوتوسنتز جلبک های سبز
- دارو رسانی به وسیله نانو ذرات در درمان سرطان
- پیشرفت های اخیر در بیوسنسورهای الکتروشیمیایی مبتنی بر DNA برای تشخیص یون فلزات سنگین در مواد غذایی
- تولید بیوهیدروژن، فرصت ها و موانع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Comparative study of methylene blue removal from aqueous solution using industrial waste and biomass
- Choromosome studies in Specie of Salvia from Hormozgan
- طراحی و تولید سازه بیان کننده AID در جهت تولید سویه ای mutator
- The effect of pH and time on gravitational sedimentation of microalgae Chlorella sp
- نظارت بر اجزاء رقابت زیستی در برداشت بهینه ی میکروبی نفت BCX
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.