بررسی زیست تجزیه پذیری پلی کلرید بی فنیل در کشت مخلوط سه باکتری سودوموناس آئروژینوزا (AS-56)، پانتوآ اگلومرنس(AS-22) و آلکالیجنس لوتوس (B-7)
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 828
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NBCI07_0024
تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394
چکیده مقاله:
آلاینده های آلی یکی از معضلات محیط زیست اند. زیست پالایی یک روش ساده و اقتصادی برای حذف آلاینده ها از خاک میباشد. هدف از این پژوهش بررسی زیست تخریب پذیری ایزومرهای پلی کلرید بی فنیل موجود در روغن آسکارل توسط کشت مخلوط سه باکتری جداسازی شده سودوموناس آئروژینوزا (AS-56)، پانتوآ اگلومرنس (AS-22) و آلکالیجنس لوتوس (B-7) بود..برای این منظور، ابتدا از محیط کشت مایع استفاده شد.در این محیط کشت روغن آسکارل به عنوان تنها منبع کربن و سایر نمک های معدنی به مدت 12 روز توسط کشت مخلوط این سه باکتری جهت تخریب زیستی استفاده شد. تغییرات pH و دانسیته نوری در طول این فرآیند تخریب، به ترتیب بین 6/89 تا 7/34 و 0/102 تا 0/754 نوسان داشت و نتایج تخریب زیستی با روش کروماتوگرافی گازی – جرمی بررسی شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نازنین عبدی
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
سید عباس شجاع الساداتی
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
اشرف السادات حاتمیان زارمی
گروه بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :