سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
کد COI مقاله: NCGER01_382
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 268
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و مدلسازی منابع لرزه زا در گستره طرح ایستگاههای عملیاتی نقاط نفت خیز مجاور مناطق مسکونی کلانشهر اهواز با استفاده از نرم افزار Erdas Imagine
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین عواملی که همواره مورد توجه مهندسان، طراحان و بهره برداران بوده و هست، بررسی وضعیت عملکرد سازه ها در مقابله با بلایای طبیعی به خصوص زلزله است. برای تحقق این هدف، اولین گام شناخت میزان حداکثر خطرات احتمالی است که سازه را تهدید میکند. در این راستا، بنیادی ترین مرحله، شناسایی منابع لرزه زا و موقعیت دقیق آنها نسبت به ساختگاه مورد مطالعه و شناخت اندازه و بزرگی دقیق آنهاست. هر اندازه که این شناخت جامع تر و دقیق تر باشد، تحلیل خطرات و میزان آسیب پذیری ساختگاه مورد مطالعه، نتایج کامل تر و دقیق تری بدست خواهند داد. از طرف دیگر، روشهای سنتی و دستی نیز معایب بسیاری دارند که از جمله آنها می توان به خطاهای ناشی از خطای انسانی و دستگاه های اندازه گیری اشاره نمود. به همین منظور و با توجه به حساسیت مناطق نفت خیز و سازه های موجود در این ناحیه، در این پژوهش سعی شده است منابع لرزه زای موجود در گستره 022 کیلومتری از ایستگاه های عملیاتی نقاط نفت خیز مجاور مناطق مسکونی کلانشهر اهواز با استفاده از نرم افزار Erdas Imagine مدل سازی شود و در پایان نیز نتایج حاصل بیان گردد.
کلیدواژه ها:
مدل سازی منابع لرزه زا، مناطق نفت خیز، Erdas Imagine ، گسلهای کلانشهر اهواز، زلزله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/374061/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی، محمد،1393،شناسایی و مدلسازی منابع لرزه زا در گستره طرح ایستگاههای عملیاتی نقاط نفت خیز مجاور مناطق مسکونی کلانشهر اهواز با استفاده از نرم افزار Erdas Imagine،همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع،شیراز،،،https://civilica.com/doc/374061
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، سلیمانی، محمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، سلیمانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کانی شناسی، ساخت و بافت و خاستگاه اندیس مس پیرمردان ، جنوب شاهرود، سمنان
- Groundwater Dams, A reliable approach for reducing drought effects in arid and semiarid regions
- بررسی توسعه کانی های رسی در واحد ماسه سنگی کرتاسه بالایی واقع در جنوب غرب قره قیه، شمال تبریز.
- فرسایش و رسوب در معادن روباز با مطالعه موردی بر معدن سرب و روی انگوران واقع در جنوب غرب زنجان.
- بررسی گسل و آسیب پذیری مناطق اطراف آن در برابر زلزله – نمونه موردی گسل میشو و روستاهای واقع بر مسیر آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.