بررسی کاربرد ژئوشیمی آلی در اکتشاف منایع هیدروکربوری
محل انتشار: همایش ملی زمین شناسی و اکتشاف منابع
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,913
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCGER01_124
تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394
چکیده مقاله:
ژئوشیمی آلی، امروزه به عنوان یک علم بنیادی جهت بهبود بازده اکتشاف و تولید به کار می رود. این روش سریع، زودبازده و ارزان بوده وبه کمک آن می توان بسیاری از مسائل تولید و توسعه میادین نفتی را با صرف وقت و هزینه کمتر حل نمود. این روش با تعیین بسیاری از پارامترهای کنترل کننده تجمعات نفتی، کارایی اکتشاف را بالا میبرد. از کاربردهای نوین ژئوشیمی آلی میتوان به مدیریت مخازن نفتی و تولید و توسعه میادین نفتی اشاره کرد. این علم هنوز به حد کافی کامل نشده و امروزه شاهد پیشرفتها و کاربردهای جدید آن در اکتشاف و تولید هیدروکربور میباشیم. مهمترین روش های آنالیزی در ژئوشیمی اکتشافی شامل روش های پیرولیز، روش های شیمیائی و روش های اپتیکی میباشند. از جمله کاربردهای ژئوشیمی آلی میتوان به تعیین سنگ منشا نفت و گاز، چگونگی تحولات سنگ منشأ، میزان تولید هیدروکربور از سنگ منشأ، پیجویی مسیرهای مهاجرت، انطباق نفت موجود در مخزن با نفت تولید شده و یا سنگ منشأ تولید کننده نفت و یا پیجوییهای سطحی برای یافتن مخازن جدید هیدروکربنی اشاره نمود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نسیم حیدریان دهکردی
عضو هیات علمی، پژوهشکده علوم پایه کاربردی،
سعید میرزائی
عضو هیات علمی، پژوهشکده علوم پایه کاربردی،
سیدمحمد زمانزاده
عضو هیات علمی، دانشگاه تهران،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :