مطالعه نظری خواص ترمودینامیکی یونهای فلزی سنگین، مس (II) ، کادمیم (II) ، سرب (II) توسط ساختارهای نانو و نانویی عامل دار شده
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 936
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAAT04_070
تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394
چکیده مقاله:
گرافن اکساید ماده ای تک لایه است که از اکسیداسیون پودر گرافیت به دست می آید و دارای خواص به نظیر مکانیکی، دمایی، سورفکتانتی و مساحت سطح بسیار بالا می باشد، نانو ساختارهای کربنی بر پایه اکسید گرافن به دلیل خواص عالی در حذف سطحی که دارای یک سطح آبدوست با گروه های کیلیت کننده عملکرد مناسبی در حذف یونهای فلزی از محیط آبی نشان می دهند. در این پژوهش با استفاده از نرم افزار گوسین مولکولهای مانند گرافن اکساید، 6-آمینو اوراسیل و اتیلن دی آمین که با یون فلزی مس، کادمیم و سرب دوچه شده بودن به صورت نظری با استفاده از تئوری تابعی چگالی (DFT) مبتنی بر تابعی هیبریدی B(3)LYP با مجموعه پایه (6-31g(d,p مورد بررسی قرار گرفت. محاسبات بهینه سازی و خواص ترمودینامیکی با درنظر گرفتن اثر حلال (آب) با روش PCM انجام شده. تعیین میزان پایداری مولکول از طریق محاسبه انرژی، تعیین انرژی گرمایی و میزان واکنش پذیری سیستم در فاز حلال مورد بررسی قرار گرفت. لازم به تأکید است که برای فلزات سنگین از مجموعه پایه مناسب آنان یعنی lanl2dz استفاده شده است، این محاسبات نشان می دهد که میزان پایداری و برهمکنش یون فلزی مس برای جذب سطحی شدن روی سطح اتیلن دی آمین بیشتر است (به خاطر گروه عاملی زیادی که دارد) و این جاذب و جذب شونده به عنوان فیلتر مناسب برای حذف آلاینده ها می توان استفاده کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
بهنام فرهنگ ریک
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، گروه شیمی، تهران، ایران
لیلا صاعدی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، گروه شیمی، تهران، ایران
معصومه عباسی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، گروه شیمی، تهران، ایران
نوربخش فرهنگ
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، گروه شیمی، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :