سنتز و شناسایی کمپلکس خوشه ای هتروتیومتالیک [WOS(3)Ag(3)(C(4)H(8)N(2)S)(4)Cl] با لیگاند تیون هتروسیکل 1 و 3- دیازنین- 2 تیون
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 655
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAAT04_069
تاریخ نمایه سازی: 28 شهریور 1394
چکیده مقاله:
مدل سازی آنزیم ها با توجه به اهمیت ساخت مواد اولیه با بازده و کیفیت و سرعت بالا در صنعت و آزمایشگاه ها اهمیت ویژه ای دارد زیرا با الگوبرداری از طرز کارآنها می توان مواد مختلف را با سرعت بالاتر، هزینه های کمتر، کیفیت بالاتر و مشکلات زیست محیطی کمتری تولید کرد. شیمی کئوردیناسیون کمپلکس های نقره ی (I) و مس (I) با لیگاندهای دهنده سولفور به دلیل ارتباط بیولوژیکی واکنش های فلز- سولفور در سیستم های بیولوژیک و همچنین به عنوان عامل های ضد میکروبی توجه زیادی را در سالهای اخیر به خود جلب کرده است. از واکنش آنیون های تیومتالیت ((-M=W, Mo)MOS(3)(2) با یون های فلزی (+)Ag و (+)Cu لیگاندهای تیون هتروسیکل ترکیبات متنوع و گسترده ای ایجاد می شود که از لحاظ بیولوژیکی از اهمیت ویزه ای برخوردارند. از واکنش (-Wos(3)(2 و AgI و لیگاند تیون حلقوی 1 و 3- دیازنین -2- تیون (Diaz) در حلال استون یا استونیتریل کمپلکس خوشه ای [Wos(3)Ag(2)(C(4)H(8)N(2)S)(4)I] حاصل می شود که از طریق طیف سنجی های FT-IR و UV-VIS و (1)HNM و (13)CNMR و آنالیز عنصری (C.H.N) بررسی و شناسایی شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
لیلا آقایی
گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان
رضا هیودی
دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهواز
ولی الله نوبخت
گروه شیمی، دانشگاه شهید چمران اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :