سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NCCPP02_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,671
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر خود ترمیم شوندگی در بتن به وسیله ی باکتری
چکیده مقاله:
یکی ازعوامل اجتناب ناپذیر دربسیاری ازسازه های بتنی که مربوط به بحث دوام و پایداری سازه ها می باشد بوجود آمدن ترک ها دراین سازه ها ست علاوه براین ترک های بزرگ سبب ازبین بردن انسجام سازه ها میشود ترکهای بسیارریزکوچکتر از1 میلیمتر میتوانند سبب افزایش نفوذپذیری درریزساختاربتن شوند ورود آب و موادشیمیایی میتواند سبب افت نابهنگام ریزساختار و خوردگی ارماتورهای تقویتی میشود ازانجایی که نگهداری و تعمیرات دستی سازه های بتنی پرهزینه است و درپاره ای ازمواقع غیرممکن استفاده ازیک مکانیزم خودکار جهت کاهش هزینه تعمیرات و افزایش پایداری مصالح میتواند بسیارمفید باشد ازاین رو دربخش مرکزی دانشگاه دلف هلند در قسمت موادکارایی انواع مختلف موادافزودنی ترمیم کننده به منظور توسعه ی نسل جدیدی ازبتن های خودترمیم شونده مورد بررسی قرارمیگیرد دراین پژوهش ظرفیت یاتوانایی بهبود ترک ها درنوع خاصی ازمواد افزودنی زیست شیمی شامل مخلوطی ازباکتریهای زیست پذیر اما غیرفعال و ترکیبات ارگانیک موجود درذرات رس منبسط لیکا مورد بررسی قرارمیگیرد روشهای میکروسکوپیک توام با ازمایش های نفوذپذیری حاکی ازآن است که ترمیم کامل ترک ها دربتنهای حاوی باکتری صورت میگیرد و دربتن های کنترلی تنها قسمتی ازترک ها بهبود پیدا می کند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCPP02_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/372013/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منافی، ایمان و مدنی، سید حسام و نوروزی فر، محمد ناصر،1394،اثر خود ترمیم شوندگی در بتن به وسیله ی باکتری،دومین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی،سمنان،https://civilica.com/doc/372013
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، منافی، ایمان؛ سید حسام مدنی و محمد ناصر نوروزی فر)
برای بار دوم به بعد: (1394، منافی؛ مدنی و نوروزی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بتن خودترمیم شونده جایگزینی مناسب برای ترمیم بتن به روشهای سنتی
- ارزیابی انواع روش های خود ترمیمی بتن
- بتن خودترمیم شونده باکتریانسل آینده ساختمایه های زیستی در ساختمان های بلند
- بتن خودترمیم شونده
- بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- توسعه ی پایدار شهری با تکیه بر مفهوم شهر اسفنجی و مطالعه ی تخصصی روسازی با بتن متخلخل در شهر اسفنجی
- بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان به منظور افزایش راندمان پیمانکاران
- ارائه مدلی مبتنی بر شبیه سازی و بهینه سازی جهت برنامه ریزی پایدار ساخت پروژه های خطی
- Compressive strength of slag-based geopolymer concrete containing natural pozzolan
- Establishment of the Green Geotechnology Laboratory at Sharif University of Technology
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.