امنیت غذایی برای نسل امروز و نسل های آینده
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,101
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AENCINF01_124
تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394
چکیده مقاله:
امنیت غذایی در حقیقت بنیان یک جامعه توسعه یافته و عنصر اصلی سلامت فکری، روانی و جسمی اعضای آن می باشد. امنیت غذایی زمانی وجود دارد که مردم در تمام اوقات، دسترسی فیزیکی و اقتصادی به مواد غذایی کافی، سالم و مغذی داشته باشند و بتوانند نیازها و ترجیحات غذایی خود را برای زندگی سالم و فعال فراهم کنند. دسترسی به مقدار کافی مواد غذایی و سلامت تغذیه ای از محورهای اساسی توسعه است و زیر بنای پرورش نسل های آتی کشور محسوب می شود. تاریخچه بحث امنیت غذایی به بیش از 50 سال پیش و اعلامیه حقوق بشر در سازمان ملل متحد در سال 1948 برمی گردد. مفهوم امنیت غذایی مفهومی چند بعدی است. محصولات کشاورزی، تجارت، درآمد، کیفیت غذا، آب پاکیزه ، بهداشت، حکومت و سیاست همگی عوامل موثر برامنیت غذایی هستند.تحقیق حاضر که به روش کتابخانه ای و الکترونیکی تهیه گردیده است سعی دارد ضمن بیان اهمیتامنیت غذایی برای نسل امروز و نسل های آینده راهکار هایی برای افزایش امنیت غذایی ارائه دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پریسا بیاتی
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :