الگوریتم های آشکارسازی در تصاویر فراطیفی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,479
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEO87_125
تاریخ نمایه سازی: 15 مهر 1386
چکیده مقاله:
داده های فراطیفی، امکان شناسایی هدف های مختلف را در تصویر فراهم می کنند . به واسطه این داده ها، کاربردهای زیادی در حیطه شناسایی هدف ها و تعیین میزان انامولی و تعیین ویژگیهای زمینه تصویر قابل مطرح کردن می باشد که تصاویر چند طیفی، توانایی لازم در این زمینه را ندارند .
الگوریتم های مختلف آشکارسازی بر حسب اینکه هدف ها full-pixel یا sub-pixel باشند، طراحی شده است و برای آشکارسازی هدف های sub-pixel ، بر حسب اینکه پارامترهای آماری زمینه شناخته شده باشد ( زمینه ساختار یافته ) یا نباشد ( زمینه ساختار نیافته ) ، الگوریتم های مختلفی طراحی شده است .
در این مقاله، ارزیابی و بررسیهایی روی الگوریتم های موجود برای آشکارسازی هدف ها انجام گرفته است که قادر به جداسازی مواد از زمینه، بر پایه مشخصه طیفی اهداف هستند و از بعضی از این الگوریتمها چون (OSP) و Adaptive Coherent Estimator (ACE) Linear Spectral Mixture (LS) و orthogonal subspace projection برای آشکارسازی مواد معدنی در تصاویری که توسط سنجنده Hymap ، از منطقه Cuprite در NEVADA به دست آمده، استفاده شده است . نتایج نشان می دهد از بین الگوریتم های ذکر شده، الگوریتم ACE دارای عملکرد بهتری است و توانایی این الگوریتم در آشکارسازی مواد معدنی بیشتر است . منحنی های ROC ، به منظور ارزیابی عملکرد آشکارسازها در این مقاله استفاده شده است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ساناز نگهبانی
کارشناسی ارشد سنجش از دور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرود
محمدجواد ولدان زوج
دانشیار گروه سنجش از دور دانشکده ژئودزی و ژئوماتیک، دانشگاه صنعتی خوا
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :