سال انتشار: 1393
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C4I)
کد COI مقاله: CCCI08_040
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 732
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الگویی برای شناسایی هدف بر اساس تصاویر سنجش از دور ابرطیفی
چکیده مقاله:
یکی از مهم ترین ابزارهایی که به فرمانده کمک می کند تا بتواند در تصمیم گیری، موفق عمل کند داشتن تفسیر درست از صحنه نبرد و شناسایی محل دقیق اهداف موجود در صحنه است. با استفاده از تصاویر تهیه شده از صحنه می توان به شناسایی اهداف پرداخت. در سال های اخیر پیشرفت تکنولوژی در زمینه سنجش از دور امکان تهیه تصاویر مختلف با رزولوشن مکانی و رزولوشن طیفی بالا را فراهم نموده است. سنجنده های ابرطیفی با افزایش قابلیت تصویر برداری در باندهای متعدد، تصاویر ابرطیفی با رزولوشن طیفی بالا را فراهم می کنند که با استفاده از این تصاویر می توان به شناسایی هدف پرداخت. حوزه های پردازشی مختلفی با هدف شناسایی هدف بر اساس تصاویر ابرطیفی ارائه شده اند که بنا به کاربرد می توان از هر یک استفاده کرد. فرآیند شناسایی هدف وقتی کامل می شود که از جنبه های مختلف با توجه به داده ورودی صورت گرفته باشد. لذا وجود الگویی جامع می تواند برای استفاده حداکثری از تصاویر ابرطیفی در جهت شناسایی هدف کمک کننده باشد. در این مقاله، چنین الگویی برای شناسایی هدف، با پنج رویکرد پیشنهاد می شود. رویکردها بر اساس انواع اطلاعات قابل استخراج از تصاویر ابر طیفی شامل تفکیک پذیری رخنمون ها، ناهمگونی ها، تغییرات طیفی در زمان های مختلف، استفاده از مواد خاص و امکان رصد مشخصه های طیفی می باشند. برای تحقق هر رویکرد، تکنیک ها و الگوریتم های پردازشی مختلفی مطرح هستند که با توجه به کاربرد، می توان ترکیبی از رویکردها را برای شناسایی هدف استفاده کرد. بر روی تصویری از سنجنده آویریسAVIRISو به کمک یک کتابخانه طیفی، اهدافی با مشخصات طیفی متفاوت، شبیه سازی و با استفاده از الگوی شناسایی پیشنهادی، قابلیت شناسایی این اهداف مورد سنجش قرار گرفت. مقایسه نتایج کمی حاصل و ارزیابی های شهودی، کارآمدی الگوی پیشنهادی در شناسایی اهداف از منظر ویژگی های طیفی را نشان می دهد
کلیدواژه ها:
تجزيه طيفي ، تصاوير ابرطيفي ، شناسايي هدف ، كتابخانه هاي طيفي ، ناهمگوني طيفي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/412443/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زوارتربتی، احمد و دهقانی، حمید و جبار رشیدی، علی،1393،الگویی برای شناسایی هدف بر اساس تصاویر سنجش از دور ابرطیفی،هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C4I)،تهران،،،https://civilica.com/doc/412443
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، زوارتربتی، احمد؛ حمید دهقانی و علی جبار رشیدی)
برای بار دوم به بعد: (1393، زوارتربتی؛ دهقانی و جبار رشیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی استتار در تصاویر ماهواره ای با استفاده از تناظریابی الگو و الگوریتم UR-SIFT
- ارایه الگوی اثرسنجی راهکارهای ایمنی جهت کاهش تصادفات عابر پیاده و مانع ثابت
- تعیین سطح زیر کشت گیاه جو با استفاده از تصاویر ماهواره ای Landsat 8
- ارائه مدل ترکیبی تناظریابی الگو و الگوریتم استخراج عارضه ی برای ارزیابی اقدامات استتاری درتصاویر ماهواره ای
- معرفی تصاویر ماهواره سنتینل 2
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.