مقایسه عملکرد خزشی روسازی آسفالتی گرم تحت امواج مختلف بارگذاری سیکلی تکرارشونده در نواحی گرمسیری با دو روش محاسبه عدد روانی و مدل های پیش بینی MEPDG

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 660

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCE10_0687

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر به ارزیابی خرابی شیارشدگی در سرعتهای مختلف، بر پایه روش مکانیستیک - تجربی MEPDG می پردازد. به این منظور مخلوط آسفالتی گرم با دانه بندی شماره 5 نشریه 432 در دمای 55 درجه سانتیگراد، تحت تنش 353 کیلوپاسکال تحت زمان بارگذاری 533 میلی ثانیه و تحت موج های بارگذاری Haversine و Square طبق پیشنهاد NCHRP 9-19 و Australian: AS 2891.12.1 مورد آزمایش قرار گرفتند. با توجه به بررسی های میدانی انجام شده توسط محققین مختلف موج بارگذاری Haversine مربوط به عبور محور تکی خودروهای سبک و سنگین از روسازی می باشد و موج Square مربوط به محورهای تاندم. بر اساس تحلیل صورت گرفته بر روی نتایج حاصل از آزمایشات مشاهده شد افزایش تعداد محورها تاثیرات قابل توجهی در رشد خرابی خزشی روسازی های آسفالتی می باشند. تحلیل نتایج بدست آمده نشان میدهد که در شرایط ثابت اعمال بار تنش و سرعت حرکت خودرو ثابت با دمای بارگذاری 55 درجه و جایگزینی موج Square به جای Haversine افزایشی در حدود 35 % در سرعت رسیدن به عدد روانی و افزایشی حدود 24 % در سرعت رشد شیار اتفاق می افتد. بر اساس این پژوهش می توان اینگونه نتیجه گیری نمود که افزایش تعداد محورها یکی از تاثیرگذار ترین عوامل در ازمحلال روسازی می باشد.

نویسندگان

علی منصورخاکی

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

سیدمحسن متولی زاده

کارشناس ارشد راه و ترابری، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :