بررسی تاثیر فنا وری اطلاعات و ارتباطات بر استقرار مدیریت پروژه از دیدگاه مدیران ارشد شهرداری ارومیه
محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 516
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICTMNGT01_110
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
این مقاله به بررسی تاثیر فناوری اطلاعات وارتباطات بر استقرار مدیریت بر مبنای پروژه ازدیدگاه مدیران ارشد شهرداری ارومیه در سال 92 میباشد تا مشخص شود که چه تاثیری فناوری اطلاعات و ارتباطات بر مدیریت پروژه دارد و تا چه حدی می تواند اطلاعات مورد نیاز مدیران برای پشتیبانی از تصمیماتشان را در اختیارشان قرار دهد که مبتنی بر روش پیمایشی و با استفاده از ابزار پرسشنامه ی محقق ساخته پس از کسب اطمینان از اعتبار و روایی به مورد اجرا در آمده است که شامل 2 پرسشنامه :الف) فناوری اطلاعات و ارتباطات ب) مدیریت پروژه جامعه آماری تحقیق 40 نفر از مدیران ارشد شهرداری ارومیه می باشد و روش نمونه گیری تمام شماری یعنی تعدا جامعه آماری با تعدادنمونه برابر می باشد. جهت تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق نیز از آمار توصیفی و برای آزمون فرضیه ها از آزمون رگرسیون استفاده گردیده است.نتایج حاصله نشان می دهد که: میزان آشنایی با فن آوری اطلاعات ، میزان توانایی استفاده از فن آوری اطلاعات، میزان استفاده از فن آوری اطلاعات براستقرار مدیریت بر مبنای پروژه تاثیر ندارد. چون سطح معنی داری آزمون ضریب همبستگی رگرسیون بزرگتر از 05/0 می باشد. میزان امکانات فن آوری اطلاعات، میزان عوامل سخت افزاری فن آوری، میزان عوامل نرم افزاری فن آوری ، میزان فن آوری اطلاعات براستقرار مدیریت بر مبنای پروژه تاثیر وجود دارد.. چون سطح معنی داری آزمون ضریب همبستگی رگرسیون کوچکتر از 05/0 می باشد. و بنابر مثبت بودن مقدار ضریب همبستگی رگرسیون تاثیر مستقیم می باشد. و هرچه میزان امکانات فن آوری اطلاعات، میزان عوامل سخت افزاری فن آوری، میزان عوامل نرم افزاری فن آوری ، میزان فن آوری اطلاعات بیشتر، میزان مدیریت پروژه نیز بیشتر می شود.
کلیدواژه ها:
مدیریت پروژه ، میزان آشنایی ، توانایی استفاده ، میزان استفاده ، و عوامل سخت افزاری و نرم افزاری فناوری اطلاعات وارتباطات
نویسندگان
عذرا جعفرزاده
کارشناسی ارشد مدیریت دولتی (تحول)
مجید واحدی
دکتری مدیریت استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
یوسف بیگ زاده
دکتری مدیریت استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :