سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 566

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UUSD01_1332

تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1394

چکیده مقاله مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین

مشخصات فنی نامطلوب برخی خاکها و مصالح مشکلات زیادی از نظر اقتصادی و فنی در راهسازی ایجاد مینماید. در این موارد اغلب یا اقدام به تغییر مسیر راه و یا تعویض مصالح میشود. هرگاه بنا به دلایلی امکان تغییر مسیر راه یا تعویض مصالح نباشد،تثبیت خاک و مصالح شنی روشی است که در راهسازی به منظور بهبود کیفیت مصالح به کار میرود تا مصالحی با مشخصات مناسب برای کاربرد در لایههای روسازی به دست آید. تصمیم درباره تثبیت مصالح نظیر هر تصمیم مهندسی دیگری پس ازمقایسه راهحلهای مختلف قابل قبول از نظر فنی و اقتصادی انجام میشود؛ براین اساس این تحقیق به بررسی لایههای تثبیتشده با سیمان و آهک و مقایسه آن از نظر مشخصات فنی و اقتصادی با لایههای تثبیت نشده، پرداخته است. در همین راستا پس از مطالعه بر روی طرح روسازی موجود معابر شهر جدید رامین- که به صورت سنتی و بدون تثبیت بوده- با استفاده از تکنولوژیتثبیت با سیمان و آهک ظرفیت باربری آن به حدقابل قبولی افزایش داده شده و با انجام آزمایشها و تجزیه و تحلیل آنها موردارزیابی و مقایسه فنی و اقتصادی قرار گرفت. نتایح بدست آمده در این مورد خاص حاکی از آنست که تثبیت لایهها، موجب بهبود کیفیت روسازی و مشخصات فنی آن و همچنین تسریع در انجام عملیات راهسازی و در نهایت باعث کاهش هزینههای اجرا خواهد گردید.

کلیدواژه های مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین:

تثبیت ، آهک ، سی مان ، مقایسه فنی و اقتصادی ، روسازی

نویسندگان مقاله مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین

مهدی مهدوی عادلی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران

علی رهبری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
آیین نامه روسازی آسفالتی راه‌های ایران (1381)؛، نشریه شماره 268، ...
دستورالعمل تثبیت لایه‌های خاکریز و روسازی راه‌ها(1382)؛ نشریه شماره 268 ...
طباطبایی، امیرمحمد (1379)؛ روسازی راه، چاپ هفتم، تهران، مرکز نشر ...
طباطبایی، امیرمحمد (1361)؛ «کاربرد خاک و مصالح شنی تثبیت شده ...
ه. کاوسی و خدایی؛ امیر و علی (1384)؛ روشهای پیشرفته ...
The AASHTO Road Test, Report 5, Pavement Research, Special Report ...
Lister N.W., "Design and Performance of Cement Bound Bases", Testing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین" توسط مهدی مهدوی عادلی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران؛ علی رهبری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، گروه عمران، شوشتر، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تثبیت ، آهک ، سی مان ، مقایسه فنی و اقتصادی ، روسازی هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 566 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مشخصات فنی نامطلوب برخی خاکها و مصالح مشکلات زیادی از نظر اقتصادی و فنی در راهسازی ایجاد مینماید. در این موارد اغلب یا اقدام به تغییر مسیر راه و یا تعویض مصالح میشود. هرگاه بنا به دلایلی امکان تغییر مسیر راه یا تعویض مصالح نباشد،تثبیت خاک و مصالح شنی روشی است که در راهسازی به منظور بهبود کیفیت مصالح به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه فنی و اقتصادی لایههای تثبیت شده با لایههای تثبیت نشده در روسازی شهر جدید رامین با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.