برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید و ترکیبات شیرشتر استان گلستان
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 582
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEWCONF01_007
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی ارتباط بین ژن کاپاکازئین با صفات تولید و ترکیبات شیر شتر در استان گلستان میباشد.برای از هر DNA این منظور از 100 نفر شتر از شهرهای آققلا، گنبد و بندر ترکمن نمونه گیری خون به عمل آمد. استخراج ژن کاپاکازئین با DNA یک از نمونه های خون با استفاده از روش بهینه یافته نمکی انجام گرفت. پس از مرحله استخراج، تکثیر گردید. جهت تعیین ژنوتیپ، محصول واکنش زنجیره ای پلیمراز توسط (PCR) استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز حاصله با استفاده از ژل آگارز 3/5% الکتروفورز و جدا سازی شدند. DNA مورد هضم قرار گرفته و قطعات ALU1 آنزیم به ترتیب با فراوانی 0/18، 0/27 و 0/55 بود. ارتباط BB و AA، AB نتایج حاصل از باندهای الکتروفورزی سه ژنوتیپ بین ژن کاپاکازئین با صفات مورد مطالعه شامل، تولید شیر وترکیبات شیر (چربی، پروتئین، لاکتوز و مواد جامد بدون چربی تخمین زده شد. ژن کاپاکازئین اثر معنی داری بر روی تولید و هیچ یک از SAS ، نرم افزار GLM شیر) با استفاده از رویه ترکیبات شیر(چربی، پروتئین،لاکتوز و مواد جامد بدون چربی شیر) نداشت. براساس نتایج این تحقیق انتخاب براساس چند شکلی ژن کاپاکازئین نمیتواند در بهبود ژنتیکی صفات تولید و ترکیبات شیر در شتر های استان گلستان مؤثر باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رقیه طعنه گنبدی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اصلاح نژاد دام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مجتبی آهنی آذری
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سعید زره داران
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد
علیرضا خان احمدی
عضو هیئت علمی دانشگاه گنبد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :