پیش بینی شدت فیکر ناشی از کوره های قوس الکتریک در شینه کوپلاژ مشترک P.C.C
محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1374
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,629
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC10_093
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1386
چکیده مقاله:
با توسعه روز افزون صنعت فولاد و مجتمع های ذوب فلز در کشور، اهمیت بررسی آثار ناشی از اتصال کوره های قوس الکتریک این کارخانجات به شبکه سراسری برق هر چه بیشتر مشهود می گردد .
از آنجا که فیلتر ولتاژ ایجاد شده توسط این کوره ها بر سیستمهای حفاظتی و مخابراتی سیستم انتقال نیرو و هم چنین بر مشترکین و مصرف کننده های تغذیه شده از نقطه کوپلاژ مشترک point of common couplaing یا بطور خلاصه ) P.C.C اثرات سوء و مزاحمتهای بوحود می آورد، لذا پیش بینی شدت این آثار در مرحله طراحی و مکانیابی شینه مناسب برا ی تغذیه آن بسیار مهم و ضروری است .
در این مقاله با ذکر روشها و استاندارهای موجود، یک روش مناسب برای پیش بینی شدت فلیکر ارائه گردیده است . ضمناً آثار بسیار مطلوب و قابل توجه استفاده از کندانسور سنکرون برای کارخانه فولاد آلیاژی یزد که در حال احداث است، آورده شده و هم چنین مقایسه ای بین استفاده از نیروگاه و یا کندانسور برای جبران فلیکر مجتمع مذکور انجام گرفته و ارجح بودن کندانسور از نقطه نظر کاهش میزان فلیکر نشان داده شده است . در انتها تاثیر سطح اتصال کوتاه و ظرفیت کندانسور بر میزان کاهش فلیکر مورد بررسی قرار گرفته است .
نویسندگان
وحید گوهری صدر
سازمان برق ایران
اسماعیل محسنی کبیر
سازمان برق ایران