سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICSDA01_1277
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 644
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای توسعه گردشگری بامحوریت گردشگری مذهبی درایران
چکیده مقاله:
تقاضا برای سفر به شهرهای مختلف در سراسر دنیا در چند دهه گذشته به طرز چشمگیری افزایش یافته است. یکی از انواع سفرها، گردشگری اسلامی یا مذهبی است که در جهان سوم و کشورهای در حال توسعه رو به رشد است. مسافرت از سنت های پسندیده در جوامع مختلف بوده است در حالی که عده زیادی تنها به دلیل کسب و کار یا همایش ها و نشست ها سفر می کنند، گروه دیگری نیز در اوقات فرغت خود برای شناخت دیگر فرهنگ ها، جستجوی علایق و همچنین تفریح به سفر می پردازند. پرسش اصلی که به ذهن مخاطب خطور می نماید، یافتن عوامل اصلی ایجاد جذابیت برای یک شهر به عنوان یک مقصد گردشگری مذهبی چیست؟ و یا چه میباشد؟ کریستوفر لو در کتاب "مقتضیات گردشگری و رشد شهرها"، به بررسی رابطه میان گردشگری و محیط شهری پرداخته. او منابع ایجاد جذابیت را به سه گروه اولیه، ثانویه و سایرین دسته بندی کرده است. شاخص های اولیه ایجاد جاذبه، دلایل اصلی گردشگران را برای انتخاب یک شهر به عنوان مقصد سفر تشکیل می دهد. شاخص های ثانویه شامل تسهیلات مقصد سفر مانند اقامتگاه، مراکز خرید، حمل و نقل و اطلاع رسانی است که در موفقیت یک شهر برای تبدیل شده به یک مقصد گردشگری موثر است. که در این میان گردشگری مذهبی نمونه ای از این مقاصد گردشگری می باشد (تقوایی، 1389:41). گردشگری مذهبی در زمره قدیمی ترین و پر رونق ترین ر های گذشته و حال سراسر جهان قرار دارد. بطور کلی صنعت توریسم از دو جهت دارای اهمیت است؛ اولا موجب آشنایی مردم را با دیگر فرهنگ ها، اقوام، سرزمین ها، گویش ها، و ... فراهم می کند
کلیدواژه ها:
گردشگري ، گردشگري مذهبي ، اقتصادگردشگري ، صنعت توريسم ، جهانگردي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/355579/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، رضا و لطفی، حیدر،1393،راهکارهای توسعه گردشگری بامحوریت گردشگری مذهبی درایران،کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/355579
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، محمدی، رضا؛ حیدر لطفی)
برای بار دوم به بعد: (1393، محمدی؛ لطفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل عناصر هویت بخش در شهرهای اسلامی نمونه موردی: شهر اصفهان
- اثرات اقتصادی گردشگری
- چالش ها و مشکلات توسعه گردشگری مذهبی درایران
- ارزیابی وسنجش شاخص های ذهنی کیفیت زندگی شهری (مطالعه موردی: شهر قیدار)
- تاثیر گردشگری مذهبی بر رشد اقتصادی در شهر مشهد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.