سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICSAU02_0355
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 341
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مدفن بهداشتی زباله
چکیده مقاله:
زباله ها از اصلیترین و مهمترین آلاینده های محیط زیست هستند و متداول ترین روش دفع زباله، دفن آن می باشد که با افزایش جمعیت شهرها و کلانشهرها به یکی از معضلات امروزه جوامع شهری تبدیل شده است. به همین دلیل امروزه دفن بهداشتی زباله ها از اهمیت بیشتری برخوردار است. مدیریت عملیات یک محل دفن بهداشتی شامل مکان یابی مناسب محل دفن، آماده سازی محل دفن و عملیات اجرایی و مهندسی در محل دفن می باشد. اولین فاکتور مورد بررسی، محل دفن می باشد که بایستی بر اساس شاخص ها و معیارهای مناسب انتخاب شود. پس از انتخاب محل بر اساس ضوابط، برای آماده سازی محل دفن بایستی اقداماتی به منظور جلوگیری از نشت شیرابه زباله به داخل آب ، کنترل بو و تأمین خاک پوششی مورد نیاز انجام گیرد. از روش های مختلف دفن بهداشتی زباله می توان به روش مسطح، روش سراشیبی، روش ترانشه یا گودالی، روش دره ای با شیب نسبتاً زیاد، روش روش معمول در زمینهای باطلاقی و روش دفن در زمینهای ساحلی اشاره کرد. در این مقاله کوشش شده با جمع آوری اطلاعات کافی و مفید در جهت انتخاب و آماده سازی مدفن بهداشتی زباله و همچنین شیوه های مختلف دفن زباله چهارچوب و راهکار هایی کلی برای حل این معضل ارائه شود
کلیدواژه ها:
زباله، مدفن بهداشتي، محل دفن، مكان يابي، آماده سازي، روش هاي دفن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/353032/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سید حسین و ظریفی کلیانی، سعید و نظام پور، سینا،1393،بررسی مدفن بهداشتی زباله،دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/353032
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حسینی، سید حسین؛ سعید ظریفی کلیانی و سینا نظام پور)
برای بار دوم به بعد: (1393، حسینی؛ ظریفی کلیانی و نظام پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعات زمین شناسی اقتصادی فلدسپات معدن یونس شهرستان ملایر (استان همدان)
- بررسی اثر استفاده از لاینرهای خاکی در کاهش آلودگی شیرابه پسماند در روش دفن فوکوئوکا
- تحلیل مفهوم عدالت زیست محیطی از دیدگاه ژئوپولیتیک انتقادی
- بررسی اثرات شیرابه زباله بر کیفیت منابع اب های زیر زمینی در محل دفن زبالهشهر سنندج
- اجرای سلول دفن بهداشتی جهت بررسی سیستمهای دفن مواد زائد جامد در شهر تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.