سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: ICESCONF01_026
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 737
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین ضریب اطمینان و سطح لغزش بحرانی شیروانی های سنگی درزه دار به روش الگوریتم ژنتیک
چکیده مقاله:
گونه ای از توده سنگ ها دارای درزه های ناپیوسته می باشند و در بعضی از آنها الگوی درزه ها به صورت ردیف هایی متوالی و تقریبا موازی است که بعضا en-echelon نامیده می شوند. بررسی های انجام شده نشان داده است که تحلیل پایداری شیب ها با فرض یک صفحه گسیختگی در راستای غالب درزه ها و با صرفنظر از گسیختگی های خارج از صفحه درزه ها، برآورد دست بالایی از مقاومت برشی و ضریب اطمینان را در پی خواهد داشت. از آنجا که مقاومت برشی توده سنگهای دارای درزه های ناپیوسته ناشی از مقاومت اجزای آن شامل درزه ها، پلهای سنگی بین درزه ها و سنگ بکر بین درزه های دارای همپوشانی می باشد، در نتیجه لزوم ارائه معیاری که رفتار پلهای سنگی را بر حسب وضعیت شکست در آن بیان نماید، آشکار می گردد. در این مقاله از روش الگوریتم ژنتیک یا اختصاراً GA جهت بهینه یابی و یافتن سطح لغزش شیروانی های سنگی درزه دار استفاده شده است. با استفاده از الگوریتم ژنتیک می توان جواب بهینه کلی را با سرعت بیشتر وباکمترین درگیری در بهینه های محلی بدست آورد. در این تحقیق برای تسریع در همگرایی و افزایش بهره وری در الگوریتمژنتیک متغیرهایی همچون مختصات نقطه پایان سطح لغزش و زاویه درزه تعریف گردیده اند. در نتیجه از محاسبات اولیه واضافی برای تولید سطوح لغزشی که وجه شیب را قطع نمی کنند و یا سطوحی که غیر معقول هستند، احتراز می گردد.کارایی روش با حل مثال عددی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و نتایج بدست آمده با نتایج روش های دیگر مقایسه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICESCONF01_026 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/348055/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدوی، احسان و فرهنگ، آرمان،1393،تعیین ضریب اطمینان و سطح لغزش بحرانی شیروانی های سنگی درزه دار به روش الگوریتم ژنتیک،اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران،تهران،https://civilica.com/doc/348055
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، مهدوی، احسان؛ آرمان فرهنگ)
برای بار دوم به بعد: (1393، مهدوی؛ فرهنگ)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه عملکرد الگوریتم مهاجرت پرندگان در تحلیل پایداری شیروانی های خاکی غیر همگن با الگوریتم ژنتیک و الگوریتم کلونی مورچگان
- بررسی اثر ناپیوستگی ها بر ریزشهای رخ داده در پیت شماره یک معدن سنگ آهن گلگ هر، کرمان، جنوب شرق ایران
- بررسی و تحلیل پایداری سازه فروشویی مس میدوک
- پهنه بندی خاک های مسئله دار در منطقه ساحلی شمال (گیلان، مازندران،گلستان)به کمک تستهای درجا و آزمایشگاهی
- کاربرد مدل فازی به منظور پهنه بندی خطر زمین لغزش درحوضه های آبخیز (مطالعه موردی حوضه اوغان استان گلستان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.