بررسی جایگاه اعتبارات اسنادی در تجارت و مبادلات بین المللی در ایران با استفاده از آنتروپی شانون(مطالعه موردی:بانک ملی ایران)
محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,901
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICOM01_0283
تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394
چکیده مقاله:
امروزه در تجارت داخلی و بخصوص در تجارت بین الملل ،اعتبار اسنادی بعنوان یکی از مهم ترین و بهترین شیوه های پرداخت تلقی می شود و با توجه به ضریب اطمینان بالایی که به همراه دارد معمولاً مورد استقبال و پذیرش طرفین قرارمی گیرد. هدف اصلی این تحقیق بررسی جایگاه اعتبارات اسنادی در تجارت ومبادلات بین المللی در ایران (نمونه موردی : بانک ملی) است .در این راستا با توجه به نوع روش تحقیق که کتابخانه ای است، نمونه گیری در این پژوهشوجود ندارد جامعه ی آماری این تحقیق شامل مشکلات وچالش های اعتبارات اسنادی در تجارت و نیز قوانین در رابطه با اعتبارات اسنادی می باشد.در ابتدا قوانین حقوقی اعتبارات اسنادی به صورت تک به تک فیش برداری سپس قوانینی که درخور بررسی می باشد با تکیه بر آرای صاحب نظران و با توجه به نیازهای عصر مورد نقد و بررسی قرار می گیرد. تعدادکارکنانی که در این مصاحبه شرکت کرده اند 20 نفر بوده است. ارائه راهکار از طریق تحلیل محتوای مصاحبه با کارشناسان بانک ملی و با استفاده از تکنیک آنتروپی شانون صورت گرفته . به نظر می رسد با تحقق موارد اشاره شده بتوانیم شاهد چشم انداز روشنی درعرصه تجارت بین الملل باشیم
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا انوشه ئی
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی(گرایش بازاریابی بین الملل)، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ، ایران
سیدمحمدعلی خاتمی فیروزآبادی
دانشیار و عضو هیات علمی گروه مدیریت صنعتی ، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :