سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
کد COI مقاله: HERBAL01_1016
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی 9 کموتیپ گیاه دارویی (Lamiaceae)Thymus eriocalyx در کشور ایران با استفاده از روش D.S.S (Determination of special station)
چکیده مقاله:
ا Thymus eriocalyx گیاهی است چند ساله از تیره Lamiaceae. این گونه اندمیک فلات ایران می باشد برای تعیین و تشخیص تنوع درون گونه ای گیاه دارویی Thymus eriocalyx در ایران از روش D.S.S استفاده شد در این روش پس از تعیین زیستگاه های ویژه با استفاده از مارکر فلوریستیک گروه بندی زیستگاه های ویژه انجام می شود گروه بندی به دست امده وجود تنوع درون گونه ای را در گونه مورد مطالعه آشکار می سازد سپس برای تعیین و سطح تنوع درون گونه ای می توان از بررسی های فیتوشیمی ، سیتولوژیف مورفومتری، آناتومی و ... استفاده کرد در این بررسی ابتدا با استفاده از برنامه رایانه ای آنافیتو به روش C.F.A گروه بندی زیستگاه ها بر اساس مارکر فلوریستیک (ترکیب گونه های) صورت گرفت بر این اساس 8 گروه زیستگاه ویژه مشخص گردید برای تعیین نوع و سطح تنوع درون گونه ای Thymus eriocalyx از بررسی های فیتوشیمی و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس روغنی گونه مورد مطالعه استفاده گردید بررسی و مقایسه نتایج به دست آمده منجر به تعیین و تشخیص 8 کموتیپ زر گردید. 1- کموتایپ لینالول- آلفا ترپینئول 2- کموتایپ لینالول 3- کموتایپ لینالول بسیار بالا- ای - بتا اسیمن 4- کموتایپ تیمول 5- کموایپ تیمول - کارواکرول - ژرانیال 6- کموتایپ تیمول که به دو زیر کموتایپ به شرح زیر تقسیم می شود: زیرکموتایپ تیمول- آلفا ترپیننیل استات- سیس سابینن هیدرات- ژرانیول. و زیر کموتایپ تیمول - آلفا ترپینئول 7- کموتایپ لینالول - یمول - ژرماکرن دی- بی سایکلوژرمارکن - بتا کایوفیلن 8- کموتایپ ژرانیول - ژرانیل استات.
کلیدواژه ها:
كموتيپ، Lamiaceae، Thymus eriocalyx، روش D.S.S (Determination of special station)، ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/342534/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کلوندی، رمضان و عطری، مرتضی و میرزا، مهدی و صفی خانی، کیوان،1389،معرفی 9 کموتیپ گیاه دارویی (Lamiaceae)Thymus eriocalyx در کشور ایران با استفاده از روش D.S.S (Determination of special station)،همایش ملی گیاهان دارویی،ساری،،،https://civilica.com/doc/342534
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، کلوندی، رمضان؛ مرتضی عطری و مهدی میرزا و کیوان صفی خانی)
برای بار دوم به بعد: (1389، کلوندی؛ عطری و میرزا و صفی خانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 330
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Improved Dissolution and Optimization for the Efficient Extraction of Silymarin
- Ferula assa-foetida and its Traditional Knowledge and Economic Importance in the Rural Areas of South East of Iran
- کاسنی: نمونه ای از ارتباط منطقی بین طب سنتی ایران و علم روز
- هومیوپاتی یا مشابه درمانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.