سال انتشار: 1383
کد COI مقاله: UEILLIC01_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,136
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آموزش سواد اطلاعاتی؛ روشها و راهبردها
چکیده مقاله:
اهمیت اطلاعات در رقابت و موفقیت در جهان کنونی موجب شده است که مهارتها و توانمندیهای فکری که در بدست اورن اطلاعات موثر هستند، مورد توجه قرار گیرد. ای مقاله به بحث در مورد اهمیت این توانمندیها که سواد اطلاعاتی خوانده می شود می پردازد و آنها را ازجمله ویژگی های فردی که آموزش داده شود می داند. در این مقاله روشهای تدریسی که باید مور توجه قرار گیرند تا اموخته ها مفید واقع شوند و فراگیر بتواند به مهارتهای سواد اطلاعاتیدسترسی پیدا کند، مورد بحث قرار می گیرند. از تفکر انتقادی به عنوان یکی از مهارتهای فکری مورد نیاز با سوادان اطلاعاتی که بای در اموزش سواد اطلاعاتی مورد توجه باشد یاد میشود. ویژگی های محیط اموزشی موثر در فراگری سواد اطلاعاتی نیز مورد بحث قرار می گیرد. مروری بر اموزشهای سواد اطلاعاتی از دیگر بحثهای این مقاله است از جمله این اموزشها، برنامه های سواد اطلاعاتی ارائه شده در کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. نتایج نظر سنجی انجام شده در رابطه با ویژگی های کارگاه ها و کیفیت تدریس نشان دادکه ارگاه هایی که به تفاوتهای فردی و نیازهای فراگیران توجه دارد و از روشهای تدریس سوال و جواب، بحث و گفتگو و تمرین استفاده کن و امکان مشارکت همه فراگیران را در روند اموزش و یادگیری فراهم کند، می تواند به اهداف خود، یعنی تقویت مهارتهای سواد اطلاعاتی در دانشجویان برسد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/33804/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پریرخ، مهری و عباسی، زهره،1383،آموزش سواد اطلاعاتی؛ روشها و راهبردها،همایش آموزش استفاده کنندگان و توسعه سواد اطلاعاتی در کتابخانه ها، مراکز اطلاع رسانی و موزه ها،مشهد،،،https://civilica.com/doc/33804
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، پریرخ، مهری؛ زهره عباسی)
برای بار دوم به بعد: (1383، پریرخ؛ عباسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آموزش سواد اطلاعاتی گامی تازه در برنامه ی درسی دوره ی ابتدایی
- ارتباط متقابل سواد اطلاعاتی و تفکر انتقادی
- مهارتهای ارتباطی و عملکرد شغلی در سازمان
- بررسی رابطه خودکارآمدی تحصیلی و شیوههای حل مسأله با سواد اطلاعاتی دانشجویان دبیری دوره کارشناسی
- کاربرد مولفه های سواد اطلاعاتی در مدیریت دانش سازمان ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
- مهارت ها و چالش ها در آموزش فضای مجازی
- بررسی آسیب پذیری زبان و ادبیات فارسی در آموزش و پرورش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.