سرمایه گذاری مخاطره پذیر و ارتباط آن با مراکز رشد
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی سرمایه گذاری مخاطره پذیر
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,634
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCVC01_008
تاریخ نمایه سازی: 11 تیر 1386
چکیده مقاله:
سرمایه مخاطره آمیز یک نوآوری مهم مالی است که جهت تأمین مالی سازمانهای جدیدی که ریسک بالا و فن آوری بالایی دارند، درکشورهای پیشرفته ایی مانند آمریکا، به کار گرفته می شود . این نوع سرمایه گذاری در تعدادی از کشورهای در حال توسعه نیز در حال رشد و استفاده می باشد . به منظور ک م کردن ریسک های موجود، سرمایه گذاران مخاطره آمیز توجه خود را به شرکتهایی که در مرحله رشد هستند مبذول می دارند . در فراگرد تصمیم گیری، سرمایه گذاران مخاطره آمیز اهمیت زیادی به ارزیابی ریسک، می دهند؛ تا در پروژه هایی که بیشتر مورد توجه است سرمایه گذاری کنند . در بسیاری از موارد سرمایه گذاران خطرپذیر در شرکتهای ناشناخته ای سرمایه گذاری می کنند، بدون اینکه اینگونه شرکتها سابقه فعالیت تجاری چندانی داشته باشند . بنابراین طبیعت سرمایه گذاری خطرپذیر ( مخاطره آمیز ) این است که سرمایه گذاران مجبور هستند که با یکسری ریسکهای ذاتی که همراه پروژه ها است، روبرو شده و آنها را مدیریت کنند .
اکنون انواع شتاب دهنده ها و مراکز رشد در بازار وجود دارند که تفاوتهای بنیادین در اهداف و مقاصد دارند . بعضی مثلا آنهایی که توسط کارآفرینان و بنگاههای سرمایه مخاطره تاسیس می شوند از نوع » برای سود « فقط می خواهند با کمک به ثروتمند شدن کارآفرینان، ثروتمند شوند بعضی ها مدلهای درآمد دارند که می تواند مرکز رشد را ثروتمند کند بدون آنکه الزاما به بقیه آن قدر سود برساند . دولتها و حکومتهای محلی به ایجاد شغل بیشتر علاقمندند تا به ثروت و دانشگاهها با زیکنان اصلی دیگر هستند که خواهان کار برای دانشجویان و تامین بود جه بخش پژوهش دانشگاهی هستند تا ثروتمند کردن آنها . بنگاههای تعاونی بزرگ مراکز رشد خصوصی را به کار می اندازند برای تشویق بنگاههایی که ممکن است محصولات و خدمات آنها را بخرند و یا برای ایجاد فرصتهای شغ لی برای افراد تحت استخدام کمتر متغیر و کارآفرین خود هستند .
کلیدواژه ها:
کشورهای در حال رشد ، کارآفرین ، نهادهای مالی ، مراکز رشد ( انکوباور ) ، ریسک ، فن آوری ، سرمایه گذاری خطرپذیر ( مخاطره آمیز )
نویسندگان
عین الله کشاورز
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
محسن منتظری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :