بررسی اثر استفاده همزمان جلبک و لجن فعال و تغییرات فشار فیلتراسیون به منظور تصفیه فاضلاب شهری و تسهیل فرایند بازگردانی آن به چرخه مصرف آب شرب
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,088
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GHOCHANFOOD03_228
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
چکیده مقاله:
پساب های شهری و صنعتی دارای مواد مضری برای محیط زیست هستند این مواد دارای خواص مختلفی از جمله سمیت و بار آلی بالا هستند که هر کدام به نحوی اکوسیستم مناطقی که در آن تخلیه می شوند را تحت تاثیر قرار می دهند در این تحقیق برای تصفیه آب شهری از روش های بیولوژیکی آلودگی زدایی با نسبت های مختلف و لجن فعال استفاده شده است و برای انجام آزمایشات یک پایلوت آزمایشگاهی ساخته شده است. اثر سه روش بیولوژیکی و همچنین تغییر فشار گذردهی فاضلاب از یک پایلوت آزمایشگاهی بیوراکتور غشایی با سایز روزنه های دویست نانو متر بر بهبود تصفیه پساب بررسی شد. نتایج نشان می دهد که تغییرات فشار فیلتراسیون روی کل جامدات و همچنین کدورت با تغییرات نسبت جلبک و لجن مورد مقایسه قرار گرفت. بیشترین کاهش اکسیژن خواهی شیمیایی کل جامدات محلول و کدورت در نسبت برابر جلبک و لجن در مدت سی روز و همچنین در فشار گذردهی 0.5bar مشاهده شد (به ترتیب 4/5 میلیگرم بر لیتر، 47/2 میلیگرم بر لیتر، 1/09 واحد کدورت نفلومتریک ) بیشترین کاهش میزان جامدات معلق نیز در حالت لجن فعال در مدت سی روز و همچنین در فشار گذردهی 0.5bar مشاهده شد (3 میلی گرم بر لیتر).
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید عبداله پور
دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی شیمی بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
حسین علیزاده گلستانی
استادیار گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :