مقاوم سازی پی های نواری با استفاده از کامپوزیت الیاف پلیمری کربنی CFRP و بررسی اقتصادی و مدت زمان اجرا در مقایسه با مقاوم سازی به روش رایج و سنتی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 886
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCNMS02_015
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
چکیده مقاله:
در یک پروژه مقاوم سازی مربوط به 65 اسکلت پنج طبقه فولادی و نیمه فولادی و نیمه تمام و دارای پی های نواری با مقطع T وارونه که حدود 35 سال از قدمت آن می گذشت بنا به دلایل ضعف در اجرا ، عدم محافظت مناسب در طول عمر سازه، عدم وجود سیستم باربر جانبی و تغییرات عمده در آیین نامه های زلزله و طراحی در طول این مدت بررسی جامع مطابق آیین نامه های روز جهت بازسازی و مقاوم سازی اسکلت ها اجتناب ناپذیر بود. بر این اساس پس از ارزیابی میدانی و تعیین سیستم باربر جانبی در تحلیل و طراحی اسکلت ها تقریبا نیمی از فونداسیون هر یک از اسکلت ها نیازمند به تقویت شدند. با توجه به وضعیت فونداسیون ها و حجم بالای کار و مدیریت زمان و هزینه دو روش جهت مقاوم سازی پی ها در نظر گرفته شد. یکی تقویت با استفاده از الیاف پلیمری CFRP و دیگری به روش کاشت میلگرد و افزایش ابعاد پی . در ارزیابی که پس از اتمام کار صورت گرفت مشخص گردید که مقاوم سازی با الیاف پلیمری دارای افزایش هزینه 10 درصدی و کاهش زمان اجرا به میزان s/1 نسبت به مقاوم سازی به روش سنتی کاشت میلگرد و افزایش ابعاد می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید عبداله حسینی دهدشتی
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
محمدجلال سهیل
کارشناس ارشد سازه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
بهزاد رسولی زاده
کارشناس عمران بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :