بررسی موقعیت ایستگاههای نمونه برداری دیاتومه رودخانه اترک بجنورد با استفاده از 3عامل محیطی منیزیم و هدایت الکتریکی وسدیم وبا استفاده از تجزیه مولفه های اصلی pca
محل انتشار: اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 719
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BSCONF01_037
تاریخ نمایه سازی: 15 بهمن 1393
چکیده مقاله:
اترک رودی خروشان وسیل گیراست که از کوه های هزارمسجد در خراسان سرچشمه گرفته و در ناحیه چات مرز ایران و ترکمنستان می شود پس از آن وارد خاک جمهوری ترکمنستان شده و در خلیج حسنقلی به دریای خزر می ریزد مطالعه بر روی میکروارگانیسم های این رودخانه که یکی از منابع تعیین کیفیت آب می باشد از اهمیت ویژه ای برخوردار است دیاتومه هافلورجلبکی غالب را در اکوسیستم های آبی تشکیل می دهند این مطالعات و تحقیقات از بهمن 91 تا تیر 92 انجام شد. تیره ناویکولاسه با جنس ناویکولا که دارای 196 گونه می باشد که 42 گونه از جنس ناویکولا در رودخانه اترک شناسایی شد. جنس های Naviculla با 43 گونه دارای بیشترین تعداد گونه ها می باشد جنس pinnularia با 17 گونه می باشد جنس cymbella با 14 گونه می باشد جنس Gyrosigma, fragilaria, synedra هر کدام دارای 7 گونه می باشند جنس Gomphonema, Denticula, Achnanehes هر کدام دارای 5 گونه می باشند جنس neidium و caloneis و Epithemia هر کدام دارای 4 گونه می باشند جنس Amphipleura و Diatoma و Pleurosigma و Frustulia و Anomoeoneis هر کدام دارای 3 گونه می باشند جنس Amphora و Rhppalodia و Asterionella و Stauroneis هر کدام دارای 2 گونه می باشند جنس polytrichum, Gomphoneis, Eunotia ninulum, Plegiotropis, Actinella, Entomoneis هر کدام دارای 1 گونه می باشد.
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :