سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCECN01_208
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 417
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری الگوریتم ژنتیک جهت کنترل سرعت موتور القایی سه فاز قفسه ای
چکیده مقاله:
جهت غلبه بر مشکل تغییر پارامترها در فرآیندهای صنعتی هنگام ناپایداری سیستم نظیر موتور القائی سه فاز از کنترلرهای PI به علت سادگی و مقاوم بودن استفاده می شود، با این حال مشکلی در تنظیم پارامترهای PIوجود دارد مخصوصا برای کاربردهای صنعتی دینامیکی بالا،کنترل آن یک مساله چالش برانگیز می باشد. بنابراین مهندسین در جستجوی روش های تنظیم اتوماتیک این پارامترها می باشند.از جمله این روش ها در کنترل موتور القائی سه فاز می توان کنترل میدان جهت دار(FOC) ویا کنترل برداری را نام برد،که هر یک دارای معایبی نیز می باشند. روش FOC روش ساده ای است اما مشکل اصلی آن حساسیت بالا به تغییرات پارامترهای موتور می باشد از قبیل ثابت زمانی روتور و تخمین در سرعت های پایین، اما به صورت آسانتری اجرا می شود.در سال های اخیر، استفاده از الگوریتم های هوشمند برای تنظیم پارامترهای PI رو به توسعه می باشد. در تنظیم پارامترهای PI از الگوریتم های هوشمند بهینه سازی مختلف از قبیل، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم بهینه سازی توده ذرات استفاده می شود. در این مقاله تنظیم پارامترهای کنترل PI با استفاده از استراتژی الگوریتم ژنتیک برای کنترل سرعت موتور القایی پیشنهاد شده است. نتایج شبیه سازی پاسخ گذرای مطلوب و پاسخ حالت ماندگار غیر نوسانی با پایداری خوب را نشان می دهد. همچنین نتایج شبیه سازی این مقاله تاثیر مطلوب روش پیشنهادی با پاسخ رضایت بخش با استفاده از کنترلر GA-PI را نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
الگوريتم ژنتيك، كنترلرPI ، موتور القايي، شبيه سازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/330463/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمدی، محمدرضا و غلامیان، سیداصغر و تقوایی، امیر،1393،بکارگیری الگوریتم ژنتیک جهت کنترل سرعت موتور القایی سه فاز قفسه ای،اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور،بندرانزلی،،،https://civilica.com/doc/330463
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صمدی، محمدرضا؛ سیداصغر غلامیان و امیر تقوایی)
برای بار دوم به بعد: (1393، صمدی؛ غلامیان و تقوایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شبیه سازی نیروگاه حرارتی توس مشهد توسط نرم افزار EES
- تبدیل مستقیم انرژی با استفاده از فن آوری های ترموالکتریک و ترمویونیک
- ایجاد انواع رژیم های جریان دوفازی گاز مایع در لوله های افقی و عمودی و ارائه نقشه الگوهای رژیم جریانی آنها
- تاثیر میدان مغناطیسی بر ضریب انتقال حرارت و ویسکوزیته نسبی سیالات حاوی نانو ذرات مغناطیسی
- مسجد امام اصفهان ، تبلور هندسه طلایی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.