سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: NCECN01_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 411
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترکیب الگوریتم پس انتشار و ازدحام ذرات برای تشخیص خودکار خطا در شبکه های موردی سیار
چکیده مقاله:
شبکه های موردی سیار مجموعه ای از نودهای مستقل و پویا هستند که به صورت بیسیم با هم ارتباط دارند. یکی از رویدادهایی که در هر شبکه باید انتظار وقوع آن را داشت مساله بروز خطا است، و آنچه در این مواقع اهمیت بیشتری پیدا می کند چگونگیرفتار شبکه در این مواقع است به طوری که بتواند خطا را تشخیص دهد و یا در حضور خطا به گونه ای عمل کند که عملکرد نهایی شبکه تحت تاثیر منفی خطا قرار نگیرد. شبکه عصبی یک روش آماری غیرخطی برای مدلسازی داده ها یا ابزاری برای تصمیم گیری میباشد. همچنین در تعریفی دیگر شبکه عصبی مصنوعی یک روش تشخیص الگو و دسته بندی میباشد. مسئله تشخیصخطا نیز یک مسئله دستهبندی یا طبقهبندی میباشدکه هدف از آن تقسیم بندی نودهای معیوب وسالم میباشد. بنابراین استفاده از شبکه عصبی پرسپترون در این زمینه می تواند مفید باشد. یکی از مشکلات این روش قرار گیری آن در بهینه محلی می باشد. ازاین رو در اینجا روشی مبتنی بر ترکیب الگوریتم پس انتشار خطا، با جستجوی محلی مناسب، و الگوریتم ازدحام ذرات به عنوانجستجوی سراسری کارآمد، پیشنهاد شده است. در روش پیشنهادی، الگوریتم پس انتشار در تعامل با الگوریتم ازدحام ذرات عمل می کند، بطوری که بعد هر تعداد تکرار مشخص، وزن ها در شبکه عصبی به عنوان ذرات در الگوریتم ازدحام ذرات بهینه می شوند. جهت مرحله آموزش و آزمون در شبکه عصبی از پارامترهای شبکه موردی سیار که اندازهگیری شدهاند، به عنوان ورودی و خروجیاستفاده شد. نتایج نشان میدهد که روش پیشنهادی نسبت به سایر روش ها از نظر تعداد تکرار کمتر، قابلیت اعتبار بیشتر و عدم قرارگیری در بهینه محلی عملکرد بهتری دارد.
کلیدواژه ها:
شبكه عصبي پرسپترون، هوش دسته جمعي، شبكه هاي موردي سيار، تشخيص خطا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/330279/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غیاثی، مریم و کریمی، عباس،1393،ترکیب الگوریتم پس انتشار و ازدحام ذرات برای تشخیص خودکار خطا در شبکه های موردی سیار،اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور،بندرانزلی،،،https://civilica.com/doc/330279
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، غیاثی، مریم؛ عباس کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1393، غیاثی؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.