رتبه بندی چالش های بانکداری الکترونیکی از دیدگاه مشتریان بانک ملت استان گلستان با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی( AHP )
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیق و توسعه در هزاره سوم
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 924
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RDTM01_132
تاریخ نمایه سازی: 23 دی 1393
چکیده مقاله:
در این پژوهش، مشتریان نظام بانکی که از خدمات الکترونیکی بانک ملت استفاده می کنند، به منظور بررسی دیدگاههای آنان درخصوص اهمیت چالش های بانکداری الکترونیکی مورد نظر سنجی قرار گرفته اند. روش بکار گرفته در این پژوهش، توصیفیپیمایشی است که از طریق بررسی های میدانی ، پرسشنامه با فرمت تحلیل سلسله مراتبی مقیاس نه نقطه ای و مقایسه دو به دو که بر اساس درخت سلسله مراتب مسئله تحت مطالعه طراحی شده است، مطرح و به نظرخواهی پاسخگویان گذاشته شد.در این تحقیق، تعداد 383 نمونه از جامعه آماری انتخاب و پرسشنامه در بین نمونه آماری توزیع گردید.تجزیه و تحلیل اطلاعاتجمع آوری شده با استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP صورت گرفته است. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده های پرسشنامه ، چالش های بانکداری الکترونیکی در سه گروه فرهنگی اجتماعی،اجرائی اقتصادی و امنیتی قانونی تقسیم می شود که بر اساس میزان اهمیت شامل شهرت بانکی ، فراهم شدن خدمات قابل اعتمادتر، تبلیغات در بانکداری الکترونیکی و ...
نویسندگان
رمضان کابلی
بانک ملت ، شعبه مدرس ، گرگان ،ایران
محسن ملک محمدی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول، گروه مدیریت، علی آباد کتول،ایران
زهرا ادیبی مجد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول، گروه مدیریت، علی آباد کتول،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :