سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: DCEAEM01_235
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 486
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل سیستم تهویه زیرزمینی باتکنولوژی گازردیاب وcfd
چکیده مقاله:
پس ازبروز یک فاجعه درمعدن یاهرسازه زیرزمینی درک صحیح و فوری ازوضعیت صدمات و میزان خسارت معدن با استفاده ازاطلاعات موجود برای مدیریت موثر موقعیت پیشامده بسیارمهم است جایی که تکنولوژی ها و ابزارهای دیگرموجود نیست یابه کارنمی ایند میتوان ازتکنولوژی گازردیاب برای تحلیل ازراه دور و وضعیت تهویه محل استفاده کرد علم دینامیک سیال محاسباتی میتواند اطلاعات لازم درباره وضعیت کنترل های تهویه داخل یک معدن را با شبیه سازی جریان هوا و توزیع گاز ردیاب اعلام کند این مقاله یک شبیه سازتوزیع گاز دریک معدن بااستفاده ازدستگاه ازمایشگاهی ساده و باکنترل تهویه درحالات مختلف را توضیح میدهد اندازه گیریهای گازردیاب دردستگاه ازمایشگاهی انجام و برای تایید مدل عددی استفاده شد توزیع گاز ردیاب همراه با وضعیت تهویه برای درک چگونگی ارتباط اسیب سیستم تهویه مرتبط باتوزیع گازهای ردیاب تحلیل شد انالیز دقیق خطا انجام و اختلاف های بین نتایج ازمایشگاهی و شبیهسازی شده بحث شد نتایج نشان میدهد روش ایجادشده دراین مطالعه برای تعیین وضعیت کلی تهویه بعدازحوادث امکان پذیر است و میتواند به ازمایش میدانی منتقل شود ازانجایی که شبیه سازی موقعیت واقعی یک معدن زیرزمینی دریک ازمایشگاه پیچیده است اما شبیه سازی رفتارکلی تهویه درمعدن مدل مورد استفاده ساده است و روش ارایه شده برای مقایسه پروفایلهای جمع اوری و شبیه سازی شده و تعیین محل کلی اسیب به تهویه درمقیاس معدن به کارمیرود
کلیدواژه ها:
تهويه ، معدن ، شبيه سازي ، گازردياب ، CFD
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/325836/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشفته، سیدعلیرضا،1393،تحلیل سیستم تهویه زیرزمینی باتکنولوژی گازردیاب وcfd،اولین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران، معماری،برق و مکانیک ایران،گرگان،،،https://civilica.com/doc/325836
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، آشفته، سیدعلیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، آشفته؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- توسعه معدن با مدیریت جهادی، راهکار برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی
- صنعت انرژی خورشیدی راهی برای اشتغال معدنچیان بیکار زغال سنگ کوچک سازی صنعت زغال سنگ
- مطالعه ماکروسکوپی سنگدانهها برای ساخت بتن
- پیزومتر کردن گمانه به روش کاساگرانده در ایستگاه میدان صنعت از خط هفت متروی تهران
- شریح پتروگرافی رسوبات آبرفتی شمال ساختگاه سد باروق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.