جایگاه مدیریت هزینه و زمان در تکنیک مدیریت ارزش حاصله و تاثیر آن بر نحوه مدیریت مالی و زمانی پروژه های عمرانی مطالعه موردی:احداث پروژه ملی اسکله شادگان
محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری،اقتصاد و مدیریت مالی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 894
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AEFMC01_344
تاریخ نمایه سازی: 18 دی 1393
چکیده مقاله:
برای افزایش سطح رضایتمندی مدیران پروژه در جهت پیاده سازی کاربردی عوامل مدیریتی، بدون شک شناسایی نقاط ضعف، مشکلات ومغایرت های موجود در پروژه ها، اولین و موثرترین گام در جهت بر طرف کردن آن ها می باشد. از این رو بدون داشتن آگاهی از وجود اینمشکلات و میزان اهمیت و اولویت آن ها، تلاش برای رفع آن ها نتیجه مطلوبی نخواهد داشت. هر گونه تأخیر در اتمام پروژه به منزله یاستفاده نکردن و بی ثمر گذاشتن حجم عظیمی از سرمایه به مدت طولانی است. از طرفی، از دست دادن سود حاصل از بهره برداری به وقعپروژه ها در موعد مقرر نیز ممکن است خسارت های باور نکردنی بر پیکره پروژه های ملی و اقتصاد جامعه وارد کند. یکی از مهمترین شاخص-های موفقیت پروژههای عمرانی، تطبیق عملکرد هزینهای و زمانبندی پروژه با آن چه برنامه ریزی شده است، می باشد. پر واضح است بکارگیریتکنیکی کارا و یکپارچه با رویکرد کنترلی مستمر و آینده نگر در موفقیت یک پروژه سهم بسزایی دارد.کاربردی ترین تکنیک نوین مدیریتیدر مدیریت هزینه - زمان، با توجه به این که هزینه و زمان در ایجاد تمرکز بر پیشرفت پروژه به منظور حداکثر رساندن احتمال دستیابی بههدف پروژ بسیار حائز اهمیت هستند، تکنیک مدیریت ارزش حاصله،است. در این مقاله با بکارگیری تکنیک مدیریت ارزش حاصله و پیادهسازی آن در پروژه احداث اسکله شادگان، تأثیر واقعی این تکنیک را بر بهینه سازی عوامل مدیریتی هزینه- زمان نشان می دهیم. و به ارائهراهکارهای مدیریتی در جهت افزایش توان مدیریتی پروژه ها می پردازیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد حسینی
دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران، یزد، ایران
احمدعلی فلاح
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران، یزد، ایران
اکبر حسنی پور
دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دانشکده فنی و مهندسی، گروه عمران ، دزفول، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :