رانش زمین در حاجی آباد فشم و اثرات زیست محیطی آن
محل انتشار: نهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,938
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SGSI09_099
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1386
چکیده مقاله:
بسیاری از رخداد های طبیعی که انجام می شود از نظر اکوسیستم و حفظ تعادل ژئوسیستم لازم و ضروری است و با توجه به تکنیک و فناوری هر کشوری میزان خسارات ناشی از آن شدت و ضعف دارد . هر جا بشر نتواند با آن مقابله نماید و امنیت روح و روان او به مخاطره بیفتد برای او بحران وگاهی به دلیل وسعت رخداد بلا محسوب می شود و به منظور حفظ نظم در طبیعت انجام می گردد . مانند رانش که در حاجی آباد فشم رخ داد وچون به مسائل عمرانی خلل و خسارت وارد نمود بحران تلقی گردید ولی در ذات خود پدیده ای طبیعی محسوب می شود که در حریم طبیعی بستر رودخانه هر از گاهی رخ می دهد . هدف از تدوین این مقاله معرفی منطقه از نظر لغزندگی است که با توجه به
جنس زمین، شیب زیاد دامنه و ریزش های جوی قابل توجه، انواع فرسایش و انواع مخاطرات طبیعی به علت موقعیت آن در گسل مشاء - فشم باید مورد توجه مسئولین قرار گیرد وتدابیر مهمی جهت هر گونه تصمیم گیری در زمینه کاربری اراضی، رعایت حریم رودخانه، حفظمنابع طبیع ی، استفاده از مصالح ساختمانی سبک و ایجاد شبکه های ارتباطی، تدفین زباله و ضایعات شهری نظارت کامل داشته باشند . روش مطالعه، کتابخانه ای و میدانی است و طول دوره آماری 10 سال است ( سال های 1382 - 1372)
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهرا حجازی زاده
دانشیار گروه جغرافیای دانشگاه تربیت معلم
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :