سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: IACUT02_396
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 771
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی بیمارستان با رویکرد تأمین ایمنی و امنیت
چکیده مقاله:
معماری مراکز درمانی و بیمارستانها با توجه به ماهیت وجودی و نقش آن ها در حفظ سلامت جوامع و نیاز روزافزون برای ساخت وتوسعه آن ها،شناخت و بکارگیری اصول معماری داخلی به منظور بهبود عملکرد درمانی، امری بسیار مهم است. ایجاد تعادل بین ایمنی وامنیت با سایر اهداف طراحی یکی از وظایف تیم طراحی است که مستلزم درک رابطه متقابل اهداف طراحی (مانند پایداری، کارآمدی،قابلیت دسترسی، زیبایی شناسی و غیره) درهمان مراحل اولیه برنامه ریزی است. تنها در این صورت می توان بر موانعی که اغلب بر سر راهدستیابی به یک بیمارستان امن و ایمن وجود دارد، غلبه کرد. طراحی بیمارستان برای ایمنی امنیت نیازمند یک رویکرد پیش نگرانه استکه کاربران، منابع، سازه و تداوم عملکردی ساختمان را در نظر گرفته و از آن ها برابرخطر های متعدد، حفاظت می کند. نخستین گام اینفرآیند شناخت خطر های احتمالی است. در این پژوهش با روش توصیفی تحلیلی، جمع آوری اطلاعات و مرور مقالات و شواهد علمیمعتبر به نقش طراحی مراکز درمانی در تامین ایمنی وامنیت برای بیماران پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
بيمارستان ، ايمني و امنيت، بيمار، بهبود عملكرد درماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/532051/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیدکی، سیده مهناز و حسینی، سیدبهشید،1395،طراحی بیمارستان با رویکرد تأمین ایمنی و امنیت،دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم،تهران،،،https://civilica.com/doc/532051
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بیدکی، سیده مهناز؛ سیدبهشید حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1395، بیدکی؛ حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش طراحی داخلی بیمارستانها وتاثیرعوامل زیباشناسی و روانشناسی آن برروی بیماران
- معماری بیمارستان کودک
- پارامترهای موثر در طراحی بیمارستان پایدار در اقلیم گرم و خشک
- بازشناسی راهکارهای انتقال نور روز در بیمارستان ها با رویکرد توسعه و معماری پایدار و تاثیر آن بر روند بهبود بیماران
- راهکارهای پایداری در بیمارستانها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.