سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
کد COI مقاله: NSIA01_057
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 323
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برررسی گام های مدیریت بحران درساماندهی بافتهای فرسوده شهریمحله جماران شهررشت
چکیده مقاله:
بافت های فرسوده شهری و سکونتگاه های حاشیه ای و غیر استاندارد در کشورهای در حال توسعه، بنا به دلایلی از قبیل عدم رعایت معیارهای فنی و مهندسی در ساخت بنا، شبکه ارتباطی ناکارآمد، عدم وجود تأسیسات و تجهیزات شهری،بیش تر از سایر بافت های شهری در معرض خطرسوانح طبیعی از جمله زلزله ،آتش سوزی،سیل ،حوادث ناشی ازنشت گاز شهری و ... قرار دارند که این موضوع در سالهای اخیر مورد توجه مدیران اجرایی و نخبگان دانشگاهی قرار گرفتهاست و به صورتهای متفاوتی با آن برخورد می شود بدین جهت مدیران اجرایی جهت استفاده بهینه از فضای بافتهای فرسوده در نواحی شهری طرحهای متفاوتی را به مورد اجرا گذاشته اند .بهسازی، نوسازی و یا بازسازی گونه های متفاوتی از طرحهای مداخله در بافتهای فرسوده می باشد. از آنجایی که مدیریت بحران فرایندی ازمدیریت دانایی و اندوخته های علمی است و بابهره گیری از دانش موجود درسازمان سکونتگاه های انسانی و مراکز علمی و تحقیقاتی به دست آمده ، نقشی مکمل درتوسعه مدیریت پایدارشهریدارد که توانسته است با تلفیق دانش و تجربه آن را به صورت رفتاری عمومی در سکونتگاههای شهری نهادینه نماید.به طورکلی کاربرددانش مدیریت بحران در مدیریت شهری از جمله برنامه ریزی ساماندهی بافتهای فرسوده شهری ضرورتاجتناب ناپذیراست .بااین نگرش مقاله به دنبال تبیین نقش مدیریت بحران در ساماندهی بافتهای فرسوده شهری با مشارکت مردم و مسئولان به عنوان هدف این پژوهش است. براین اساس در این مقاله به مطالعه نقش عواملمؤثرمدیریت بحران در ساماندهی بافت فرسوده محله جماران شهررشت از طریق روشهای گردآوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی (مشاهده ،مصاحبه وپرسشنامه) پرداخته شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد مدیریت بحران یکی ازمهمترین عوامل مؤثر در پیشبرد راهبردهای ساماندهی(بهسازی و نوسازی) با مشارکت مردم وسازمانها وهمچنین بهبود خدمات رسانی در مواقع بحرانی در بافتهای فرسوده شهری به خصوص در سطح محله جماران است.
کلیدواژه ها:
مديريت بحران، بهسازي ونوسازي، بافت فرسوده شهري، محله جماران شهررشت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/314783/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی مقدم، محمدرضا و ماهوتی، نسترن و حاجی نوروزی، فتانه،1393،برررسی گام های مدیریت بحران درساماندهی بافتهای فرسوده شهریمحله جماران شهررشت،همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/314783
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، صادقی مقدم، محمدرضا؛ نسترن ماهوتی و فتانه حاجی نوروزی)
برای بار دوم به بعد: (1393، صادقی مقدم؛ ماهوتی و حاجی نوروزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تبیین نقش سایتهای پروازی سبک چند منظوره با اولویت کاربری مدیریت بحران در مقیاس شهری و بررسی معیارهای موثر در مکانیابی آنها
- بررسی نرم افزار بحران یار و کاربرد آن در مدیریت بحران
- ضرورت استفاده از سامانه مدیریت بحرانهای طبیعی در کلان شهرها با نگرش ویژه به سامانه مدیریت بحران و ارزیابی خسارات زلزله(EDMAD)
- بررسی سیستم مدیریت پسماندهای ساختمانی درایران و ارایه مدل مدیریتی سازگار برای آن مورد مطالعه موردی شهر مشهد
- واکاوی شاخص های آلودگی بصری در شهرها با تأکید بر توسعه پایدار منظر شهری نمونه موردی شهر تویسرکان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.