بررسی مدل های موجود نیاز سنجی آموزشی کارکنان در دنیا به منظور ارایه مدل مطلوب
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,052
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FIMD01_224
تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393
چکیده مقاله:
این نوشتار، ضمن اشاره به مدلهای نیازسنجی آموزشی مطلوب در دنیا ،ضرورت ارزیابی نیازهای آموزشی درصنعت حمل و نقل ریلی شهری (مترو)الگوی مناسبو مورد نیاز در این صنعتمورد بررسی قرار گرفته است. باعنایتبه تجاربنویسندگان مقاله در اجرای پروژههای نیازسنجی آموزشی درصنایع خودروسازی و برخی سازمانهای دولتی و همچنین درشرکت بهره برداری متروی تهران و بررسی مدلهای نیازسنجی آموزشی از جمله مدلهای کافمن و هرمن ( 1996 )، کریگ( 1987 )، گلدستاین( 1992 )، اندرسون ( 1994 و 1993 )، گریفثو ویلیامز 1998 )، ادگار شاین ( 1980 )، و باتوجه به،جدیدبودن صنعتو تکنولوژی حمل و نقل ریلی شهری در ایران و فقدان )فرآیند های مورد نیاز جهت راه اندازی و هدایتاین سیستم ناگزیر رئوسوظایفمشاغل موجود نبوده و همین امرموجب گردیده تا با عنایت به مد لها و الگوهای موجود تلفیقی از مدلهای موجود جهتتجزیه و تحلیل مشاغل مورداستفاده قرار گرفته و مدل تلفیقیDacume& Standard Skills توسط نگارندگان این نوشتار برای انجام نیازسنجی آموزشی در صنعت حمل و نقل ریلی شهری ( مترو) طراحی و پیشنهاد میگردد. در این مقاله، تعداد 95 نفر در روشپژوهشذکر گردیده است با استفاده از فرمول کوکران انتخاب یا نمونه گیری شدند که برای اطمینانبیشتر از 103 نفر انتخاب شدند نمونهگیری تحقیق از نوع نمونهگیری طبقهای است و حجم نمونه مورد تحلیل 103 نفر است که از حجم نمونه محاسبه شده بیشتر استو این موجب حصول اطمینان بیشتری نسبت به دادههای مورد بررسی خواهد شد.
نویسندگان
حمیدرضا اسد
کارشناس مطالعات و ارزیابی دانشاز مدیریتدانش،شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه دانشجوی ارشد یرنامه ریزی درسی دانشگاه پیام نور ری
فروزان ضرابیان
عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور
فتانه حسنی جعفری
عضوهیات علمی دانشگاه پیام نور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :